Yksi matkustaja kuoli ja yli 30 loukkaantui Singapore Airlinesin hätälaskun jälkeen Suvarnabhumin lentokentälle

LEHDISTÖTIEDOTE:

Aiemmin tänä iltapäivänä Singapore Airlinesin lento SQ 312 Lontoosta Singaporeen teki hätälaskun Suvarnabhumin lentokentälle. Yli 30 matkustajaa loukkaantui ja yksi matkustaja kuoli. Hätäreitti johtui ankarista sääolosuhteista.

Facebook-sivun alustavat raportit osoittivat, että huono sää aiheutti turbulenssia, mikä sai lennon kapteenin pyytämään hätälaskua Suvarnabhumin lentokentälle auttaakseen loukkaantuneita matkustajia ja hoitamaan kuolemantapauksen.

Kello 4 Suvarnabhumin lentoasema aloitti lääketieteellisen hätätilanteen suunnitelmansa ja lähetti välittömästi lääkintäryhmät auttamaan loukkaantuneita. Tarkkaa kuolinsyytä ei vielä tiedetä.

Asianomaiset virastot jatkavat vammojen syyn ja kuolonuhrien selvittämistä yksityiskohtaisesti, jotta vastaavat tapaukset voidaan välttää tulevaisuudessa.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Singapore Airlines on julkaissut tämän lausunnon:

Singapore Airlinesin lento #SQ321, joka lensi Lontoosta (Heathrow) Singaporeen 20. toukokuuta 2024, kohtasi vakavan turbulenssin matkalla. Kone suuntautui Bangkokiin ja laskeutui klo 1545 paikallista aikaa 21.

Voimme vahvistaa, että Boeing 777-300ER -koneessa on loukkaantuneita ja yksi kuolonuhre. Koneessa oli yhteensä 211 matkustajaa ja 18 miehistön jäsentä.

Singapore Airlines esittää syvimmät osanottonsa vainajan omaisille.
Ensisijaisena tavoitteenamme on tarjota kaikki mahdollinen apu kaikille lentokoneessa oleville matkustajille ja miehistölle. Työskentelemme Thaimaan paikallisten viranomaisten kanssa tarjotaksemme tarvittavaa lääketieteellistä apua ja lähetämme tiimin Bangkokiin antamaan tarvittavaa lisäapua.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.