Thaimaan pääministeri tapaa F1-johtajia keskustellakseen Grand Prix -kilpailun järjestämisestä Bangkokissa

Kansallinen -

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin tapasi Formula 1 -johtajia Italian Bolognassa keskustellakseen mahdollisuudesta, että Thaimaa isännöi Grand Prix -kilpailua tulevaisuudessa. Kokous pidettiin aikana Sretthan virallinen vierailu Italiaan 19. toukokuuta 2024.

Formula 1 on maailman tunnetuin moottoriurheilusarja, jossa ajetaan 21 maassa viidellä mantereella. FIA:n Formula 2024 -maailmanmestaruuskilpailujen kausi 24 on parhaillaan käynnissä helmikuusta joulukuuhun, ja siinä on yhteensä XNUMX osakilpailua.

Vierailun aikana pääministeri Srettha ilmaisi Thaimaan kiinnostuksensa järjestää Formula 1 -kilpailu F1-johtajien kanssa. Hän uskoi, että tällaisesta tapahtumasta olisi merkittävää hyötyä maalle.

Pääministeri totesi myös luottavansa, että Thaimaa tekisi vaikuttavan suorituksen työvoimansa, tilojensa ja thaimaalaisten ystävällisyyden ansiosta.

"Thain hallitus luottaa siihen, että Thaimaa on valmis rakentamaan kilparadan mahdollisimman pian, vuonna 2027 tai viimeistään vuonna 2028. Pääsponsori on todennäköisesti PTT PCL (Thaimaan kansallinen energiakonglomeraatti), samalla tavalla kuin Petronas oli sponsorina. kun Malesia isännöi kilpailua", pääministeri sanoi.

F1-johtajilta ei saatu välitöntä julkista vastausta, mutta pääministeri Thavisin pysyi luottavaisena ja optimistisena.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.