Kiinteistö: Luxury Condo Living in Bangkok

Bangkok – Ylellinen asuminen odottaa tässä arvostetussa huoneistossa Ekkamai! 🌟

Täysin kalustettu 452 neliömetrin yksikkö, jossa on 4 vuodetta, den, 2 olohuonetta ja näkymät uima-altaalle. 🏊‍♂️ Nauti mukavuuksista, kuten kuntosalista, tennistä ja paljon muuta! 🎾

Saat lisätietoja napsauttamalla tai napauttamalla TÄSTÄ.

Ota yhteyttä Siam Business Brokersiin, ei Pattaya Newsiin, jos sinulla on kysyttävää tai tiedusteluja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/