Pattaya isännöi Thailand Extreme Fest 2024 -tapahtumaa edistääkseen Extreme-urheilua ja -matkailua

KUVA: สมาคมกีฬาเอ็กซ์ตรีมแห่งประเทศไุ

Pattaya -

Pattaya City teki äskettäin yhteistyötä Thaimaan Extreme Sports Associationin kanssa Thailand Extreme Fest 2024 -tapahtuman isännöimiseksi 17.–19. toukokuuta Central Pattayan ostoskeskuksessa edistääkseen extreme-urheilua, kehittääkseen paikallisia urheilijoita ja parantaakseen Pattayan mainetta urheilu- ja matkailukohteena.

Katso tapahtuman kohokohdat YouTube-kanavaltamme täältä.

Festivaaleilla kilpaillaan rullalautailussa, rullaluistelussa, pikaluistelussa ja BMX-pyöräilyssä. Tapahtumaan osallistui yli 400 urheilijaa eri puolilta Thaimaasta.

Thailand Extreme Fest 2024 korosti extreme-urheilun kasvavaa suosiota maailmanlaajuisesti, mukaan lukien Kiinassa, Japanissa, Lähi-idässä, Euroopassa ja Amerikassa. Tapahtuman järjestäjät päättivät isännöidä tapahtumaa, jonka tehtävänä on houkutella turisteja Pattayaan edistämään kaupungin matkailutaloutta.

Festivaali oli suuri menestys, sillä se vahvisti myös Pattayan asemaa maailmankuuluna urheilukaupunkina, järjestäjät sanoivat.

KUVA: สมาคมกีฬาเอ็กซ์ตรีมแห่งประเทศไุ
KUVA: สมาคมกีฬาเอ็กซ์ตรีมแห่งประเทศไุ

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.