Thaimaan kansallispuistojen osasto tutkii Chachoengsaosta löydettyä liger-maalattua tiikeripentua laillisten rikkomusten vuoksi

Chachoengsao-

Atthaphon Charoenchansa, Thaimaan kansallispuistojen, villieläinten ja kasvien suojeluosaston pääjohtaja, antoi 17. toukokuuta 2024 asianomaisille virastoille määräyksen tutkia tiikerinpentua irrallaan Bang Pakongissa, Chachoengsaossa. .

Atthaphonin mukaan kansallispuiston virkailijat lähetettiin tilalle as aiemmin pennun omistaja ilmoitti pennun omistajuudesta sen jälkeen, kun se oli irronnut ja Bang Wuan paikalliset huomasivat hänet 16. toukokuuta.

Omistaja, jonka nimeä poliisit salasivat, paljasti julkisesti, että pentu oli liger, tiikerin ja leijonan hybridijälkeläinen. Atthaphonin mukaan ligerinpentu väitetään maalatun tiikereiksi elokuvatuotantoa varten Chachoengsaossa.

Kansallispuiston virkailijat eivät kuitenkaan olleet vakuuttuneita ja huomauttivat, että kyseessä oli todellakin tiikerinpentu. Vastauksena tapaukseen asiaankuuluvat virastot tutkivat pentua ja havaittiin, ettei mikrosiruimplantteja tai laillisia asiakirjoja sen henkilöllisyyden todistamiseksi ollut, Atthaphon sanoi.

Tämän seurauksena kansallispuiston virkailijat joutuivat suorittamaan lisätutkinnan, joka johti mahdollisesti omistajan takavarikoimiseen ja syytteeseenpanoon. Mainittu pentu oli lähetettävänä kansallispuiston virkailijoille, Atthaphon sanoi.

Omistaja väitti, että pentu oli liger, sen sijaan että olisi myöntänyt olevansa tiikeri, koska omistaja pelkäsi oikeustoimia. Tila oli rekisteröity ja sillä oli laillinen lupa pitää tiikereitä, mutta kansallispuiston virkailijat tutkivat kaikki tilalla olevat eläimet nähdäkseen, olivatko ne laillisesti sallittuja vai eivät.

Atthaphon sanoi, että tiikerit ja leijonat, valvotut eläimet, kuuluvat CITES-luetteloon, jota kansallispuiston osaston on valvottava tuontia, vientiä, hoitoa ja siirtoa varten. niitä.

Ligerit eivät kuitenkaan olleet CITES-luettelossa, koska ne eivät olleet valvottuja eläimiä. Atthaphon kertoi antaneen määräyksen asianomaisille virastoille tutkia oikeudellisia asioita koskevia tietoja ja avoimia mielipiteitä kaikille aloille ligerien lisäämisessä listalle. Siitä huolimatta kyseessä oleva eläin tässä tapauksessa oli tiikeri.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.