Tiikerinpentu havaittiin ja vangittiin Bang Pakongin kylässä, lähetettiin suojeluvirastoon hoitoon

Chachoengsao-

Bang Pakongin poliisit saivat 3. toukokuuta 30 kello 16 ilmoituksen, että tiikerinpentu havaittiin Bang Wuan osa-alueella, Bang Pakongissa, Chachoengsaossa.

Poliisin raportin mukaan Mr. Thanaphon, 23, ilman sukunimeä, ilmoitti poliisille löytäneensä tiikerinpenun talonsa edestä. Pelastusryhmät ja paikalliset yrittivät karkottaa sen avoimelle alueelle.

Pelastusryhmät kertoivat Bang Pakongin paikallisille medioille, että tiikerinpentu hyökkäsi paikallisia vastaan, ja osa heistä juoksi karkuun pitämään etäisyyttä.

Pelastusryhmät yrittivät käyttää vaatteita tiikerinpennun kiinni saamiseksi, koska se turhautui ja se alkoi purra sen lähelle menneitä ihmisiä, pelastusryhmien mukaan.

Tämän seurauksena pelastusryhmät onnistuivat lopulta vangitsemaan tiikerinpennun ja aikoivat lähettää sen Conservation Area Administration Office 2:een Srirachassa, Chonburissa jatkokäsittelyä varten.

Mr. Chayanon, 21, kertoi pelastusryhmille, että hän ja Thanaphon menivät kotiin ja löysivät vieraan eläimen, jota hän ensin luuli koiraksi, mutta se osoittautui tiikerinpennuksi. Chayanon ja Thannaphon menivät sitten sisälle taloon ja ilmoittivat tapauksesta poliisille apua.

Toukokuun 16. päivänä Mr. Atthaphon Charoenchansa, Thaimaan kansallispuistojen, villieläinten ja kasvien suojeluosaston pääjohtaja, paljasti julkisesti, että henkilö, jonka henkilöllisyyttä salattiin, väitti, että maatilalla pidettiin pentua. 

Kansallispuiston virkailijat tutkivat perusteellisesti pojan omistamisen laillisuuden Thaimaan lakien mukaisesti. Mielenkiintoista on, että omistaja väitti, että pentu oli liger, tiikerin ja leijonan hybridijälkeläinen, huomautti Atthaphon.

Atthaphon selitti, että laki ei koske erityisesti ligeereitä, koska he eivät ole tiikereitä eivätkä leijonia. Kansallispuiston virkailijat jatkavat tutkintaa vahvistaakseen väitteen, koska se voi olla vaaraksi sekä omistajalle että paikalliselle yhteisölle, Atthaphon päätti.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.