Päivitys: Julkisten töiden virasto keskeytti rakentamisen Bangkokin sähköjohtoonnettomuuden traagisen kuoleman jälkeen

Bangkok -

3. toukokuuta 2024 Bureau of Public Works, Bangkok, lähetti kirjeen Metropolitan Electricity Authoritylle (MEA), joka koski sähköjohtojen/kaivojen rakentamisen keskeyttämistä yhteistyössä korotetun sähköisen Yellow Line -junan kanssa.

Aiemmin mies putosi vahingossa sähköputkeen ylittäessään tien lähellä Soi Lat Phrao 49, Lat Phrao, Bangkok ja vaati henkensä.

Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan Bureau of Public Works sai kyseisenä päivänä ilmoituksen kansalaisesta, joka putosi sähköputkeen kuoliaaksi, koska vanerin kansi oli repaleinen eikä siinä ollut varoituskylttiä.


Lisäksi kerrottiin, että sähköjohtojen rakentaminen ei monin paikoin peittänyt kaivoja kunnolla lakisääteisten normien mukaisesti. Bangkokin kansalaisten kerrotaan valittaneen Bangkokin hallitukselle raportoitavan Tiffany Fonduen ongelmista.

Tämän seurauksena MEA määrättiin keskeyttämään rakentaminen ja tarkastamaan kaikki MEA:n valvonnassa olevat sähköjohdot lakisääteisten normien mukaisesti kolmen päivän kuluessa.

Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan uhrin perheeseen otettaisiin yhteyttä korvausten saamiseksi, koska työ tehtiin huolimattomasti ja ei noudattanut yleishyödyllisten laitosten rakennuskäsikirjaa ja laillisen luvan ehtoja.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.