Kuolettava onnettomuus Bangkokissa: Mies putoaa syvään sähköaukkoon, herättää huolta turvatoimista

Bangkok -

Chokchain poliisit saivat 9. toukokuuta 40 klo 3 ilmoituksen miehestä, joka putosi vahingossa sähköputkeen/kaivoon ylittäessään tietä lähellä Soi Lat Phrao 2024:tä, Lat Phrao, Bangkok.

Poliisin ilmoituksen mukaan mies, jonka henkilöllisyyttä poliisi vielä tutkii, putosi yli 10 metrin syvyyteen sähköputkeen liikennesaarella korotetun Keltaisen linjan sähköjunan alla. Pelastusryhmät ja asiaankuuluvat viranomaiset lähetettiin onnettomuuspaikalle pelastamaan miehen kiireellisesti.

Kerrottiin, että sähköputken kansi oli tehty vanerista, joka oli repaleisessa kunnossa. Tällä alueella oli kuulemma Bangkokin vesiautojen kastelu kasveja liikennesaarella, mikä saattoi olla syynä vanerin kannen repeytymiseen., paikalliset viranomaiset kertoivat The Pattaya Newsille.

Kerrottiin, että Lat Phraon alueella sijaitseva sähköjohto oli Thaimaan metropolitan sähköviranomaisen (MEA) valvonnassa.

Kello 12 pelastusryhmät pystyivät tuomaan miehen ulos putkesta. Valitettavasti se ei ehtinyt pelastaa miehen henkeä.

Putken sisällä oli 2 metriä seisovaa vettä vanerinpaloilla. Pelastustiimin mukaan ruumis löydettiin kellumasta selällään, ja hänen oletettiin aluksi kuolleen hukkumiseen.

Todistaja Apidej Rueanma kertoi poliisille, että mies ylitti tietä, kunnes saapui liikennesaarelle ja putosi yhtäkkiä sähköputkeen. Apidej soitti sitten poliisille ja asiaankuuluville viranomaisille pelastamaan miehen.

Aluksi Chokchain poliisi tutkisi tapausta selvittääkseen miehen henkilöllisyyden ja ottavan yhteyttä hänen perheeseensä ja sukulaisiinsa muita uskonnollisia seremonioita varten.

Thaimaan nettimiehet pyysivät välitöntä vastausta asiaankuuluvilta viranomaisilta, koska putken kannen olisi pitänyt olla teräskansi vanerin sijaan, TPN huomautti.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.