Ringside Cafe Pattaya: Piilotettu helmi Jomtienin kahvin ystäville

Pattaya, Thaimaa – Eloisassa Pattayan kaupungissa varhain nouseville ja kahvin ystäville on koittanut uusi aamunkoitto. Ringside Cafe Pattaya on uusin kulinaarinen ja kuntoilukohde, joka tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen gastronomiaa ja hyvinvointia.

Täydellinen aloitus päivällesi

Oletko varhainen lintu? Kaipaatko tuoreen kahvin virkistävää tuoksua aamulla? Älä etsi kauempaa kuin Ringside Cafe. Tämä tyylikäs majoituspaikka erottuu silmiinpistävällä mustalla ja punaisella sisustuksellaan, joka luo ilmapiirin, joka on sekä energisoiva että kutsuva. Halusitpa sitten ruokailla sisätiloissa kauniilla allasnäköalalla tai rentoutua rauhallisella puutarha-alueella, tämä kahvila palvelee kaikkia mieltymyksiä.

Kahvia, ruokaa ja muuta

**Ringside Cafe** ei ole vain kahvia; se on kokonaisvaltainen kokemus. Tässä on se, mikä tekee siitä erityisen:

1. Kahvivalinnat: Aloita päiväsi kupilla asiantuntevasti keitettyä kahvia. Cappuccinoista latteen, niissä on kofeiinikorjaus.

2. Ruokaherkut: Yhdistä kahvisi useiden herkullisten ruokavaihtoehtojen kanssa. Tankkaatpa sitten treenin jälkeen tai vain nautit rauhallisista aamuista, ruokalista ei tuota pettymystä.

3. Integroitu Fitness Zone: Tämän kahvilan erottaa sen integroitu uima-allasalue sekä kuntosali ja nyrkkeilyleiri Rage Fight Academyssa. Kyllä, luit oikein! Voit siemailla kahviasi samalla kun katselet uimareiden liukumista veden läpi tai nyrkkeilijöille, jotka tekevät liikkeensä täydelliseksi.

Käyttötunnit

Ringside Cafe palvelee varhaislintuja ja terveystietoisia asiakkaita. Se toivottaa nyt vieraat tervetulleiksi maanantaista lauantaihin klo 7–30. Joten, olitpa aikaisin nouseva tai aamukahvin ystävä, tämä kahvila tarjoaa sinulle turvan.

Sijainti ja yhteystiedot

Löydä Ringside Cafe Pattaya kätevästi osoitteessa Soi Thrappraya 15. Tiedustelut soittamalla 093 536 3387. Löydät sen helposti myös Google Mapsista.

Pattayan kehittyessä Ringside Cafesta tulee niin paikallisten kuin turistien suosikkipaikka. Se yhdistää saumattomasti ruokailu- ja kuntoilumaailman kutsuen sinut heräämään, tuoksumaan kahvia ja aloittamaan päiväsi oikein.

Lisätietoja vieraile heidän Facebookissa TÄSTÄ.

Sponsoroitu mainos.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/