Pattaya International Beach Tennis IFBT World Cup Tour 2024 alkaa!

Pattaya, Thaimaa – Eloisa Pattayan kaupunki kuhisee jännityksestä, kun se valmistautuu isännöimään arvostetun Pattaya International Beach Tennis IFBT – World Cup Tour 2024 -tapahtuman. 5.-7. huhtikuuta järjestettävä tapahtuma on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuinen sekoitus kilpaurheilua. ja kulttuurijuhlat.

Turnaus järjestetään viehättävässä taustassa Dvaree Jomtien Beach -hotellin rannalla aivan Soi 12:n ja Yaimak Marketin jälkeen, jossa urheilijat kilpailevat korkean panoksen rantatennisotteluissa. Tänä vuonna tapahtuma ei kuitenkaan koske vain urheilua.

Musiikin ystävät voivat odottaa live-bändien esityksiä ja DJ-settejä, jotka on suunniteltu täydentämään rantatennisotteluiden dynaamista ympäristöä. Sillä välin ruokailijoita hemmotellaan erilaisilla kulinaarisilla vaihtoehdoilla, jotka esittelevät paikallisia ja kansainvälisiä ruokia.

Niille, jotka etsivät enemmän urheilullisia harrastuksia, on tarjolla aktiviteetteja, kuten rasvaton lautailu ja suolakurkkupallo.

Toinen hieno aktiviteetti tapahtumien aikana on Baton Wield Fire Show tiettyinä iltoina!

Näin monipuolisella ohjelmalla Pattaya International Beach Tennis World Cup Tour 2024 lupaa olla enemmän kuin pelkkä urheilutapahtuma – se on äänen, maun ja urheilullisuuden juhla. Merkitse kalenteriisi tämä kolmipäiväinen ekstravagantti, joka jättää varmasti pysyvän vaikutuksen sekä paikallisiin että vierailijoihin.

Lisäksi,

4. huhtikuuta klo 4 alkaen järjestetään 3×3-ystävyysturnaus IFBT World Cup Tourin alkusoittona. Tämä turnaus on avoin kaikentasoisille pelaajille, ja se kutsuu kaikki mukaan hauskanpitoon.

Pattaya International Beach Tennis – IFBT World Cup Tour 2024 alkaa kunnolla 5. huhtikuuta kello 8 ja jatkuu noin klo 9 asti. Kilpailu on täydessä vauhdissa koko 5., 6. ja 7. huhtikuuta. Huomaa, että kunkin päivän pelin tarkkaa päättymisaikaa ei voida määrittää etukäteen, koska se riippuu otteluiden kestosta ja mahdollisista viivästyksistä. Päivittäiset ottelut ja viihdeohjelmat ovat saatavilla tapahtumassa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/