Thaimaan ATPD:n prostituutiorengas: 15 laitonta myanmarilaista miestyöntekijää pidätettiin Bangkokin hierontaliikkeen ratsastuksessa

Bangkok -

30. maaliskuuta 2024 Thaimaan ihmiskaupan vastainen osasto (ATPD) vangitsi 15 laitonta miespuolista Myanmar-työntekijää ja thaihieronnan omistajan Lat Phrao -ostoskeskuksessa Wang Thonglangissa, Bangkokissa.

ATPD:n raportin mukaan anonyymi lähde kertoi, että hierontaliike tarjosi salaa asiakkaille prostituutiota. ATPD käynnisti tarkastuksen ja löysi hieronnan omistajan, joka oli julkisesti tunnistettu vain herra Sanitiksi ja 15 miespuolista Myanmarin kansalaista.


ATPD:n tutkinnan yhteydessä Myanmarin miespuolisten työntekijöiden väitettiin tarjonneen hierontapalveluja ja salaisia ​​prostituutiopalveluita miesasiakkaille. Heidän kerrotaan vaihtavan toimipisteitään muihin hierontaliikkeisiin Bangkokissa kysynnän mukaan ja välttääkseen poliisin pidätyksen.

Aluksi 15 myanmarin työntekijän havaittiin oleskelleet Thaimaassa ilman laillista lupaa, ennen kuin heidät saatettiin poliisilaitoksen osastolle 1 jatkokäsittelyä varten. Hierontaliikkeen omistajaa syytettiin siirtotyöläisten laittomasta palkkaamisesta ilman laillista lupaa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.