PÄIVITYS: Pattaya Woman myönsi vihdoin varastaneensa kiinalaisen turistin luottokortin

Pattaya -

Thaimaalainen nainen myönsi lopulta varastaneensa luottokortin kiinalaiselta turistilta ostaakseen kultaketjuja. Hän syytti aiemmin turistia raiskauksen yrityksestä Pattayalla.

Ensin edellinen tarinamme:

Thaimaalainen nainen kiisti varastaneensa luottokortin kiinalaiselta turistilta Pattayassa kultaketjujen ostamiseksi. Nainen väitti, että turisti melkein raiskasi hänet.

Nyt päivitykseemme:

Kiinalainen uhri, hra Mu Dihui Wu Dihui, 33, ilmoitti luottokorttinsa varkaudesta Banglamungin poliisille ja sanoi, että thaimaalainen nainen, joka myöhemmin tunnistettiin vain rouva Darinratiksi (sukunimi salattu), varasti häneltä luottokortin, kun he tapasivat Pattayalla ostaakseen kultaketjuja.

Uhri ja neiti Darinrat tapasivat treffisovelluksessa. He matkustivat yhdessä Pattayalle ja vuokrasivat huoneen Soi Khao Talosta. Mutta herra Mu kertoi, että lepäillessaan huoneessa hän sai tekstiviesti-ilmoituksia luvattomista tapahtumista yhteensä 32,815 XNUMX bahtia. Myöhemmin hän sai tietää, että neiti Darinrat otti salaa luottokorttinsa ostaakseen kultakaulakoruja kultakaupasta. Nainen katosi myöhemmin.

Tapauksen leviämisen jälkeen sosiaalisessa mediassa Darinrat, 31, tuli kumoamaan syytökset. Hän väitti olevansa uhri, ja herra Mu käski häntä ostamaan kultaketjuja ja vaihtamaan ne rahaksi hänelle. Hän väitti antaneensa hänelle kaikki rahat korujen vaihdon jälkeen. Nainen meni jopa syyttämään kiinalaista miestä raiskauksen yrityksestä.

Perusteellisen tutkimuksen jälkeen Pol. Everstiluutnantti Kornphong Sukwisit, Banglamungin poliisiaseman apulaiskomissaari, antoi Ms Darinratille pidätysmääräyksen syytettynä toisen henkilön luottokortin varkaudesta ja sen käytöstä tavalla, joka voi aiheuttaa vahinkoa kortinhaltijalle tai yleisölle.

Pol. Everstiluutnantti Kornphong paljasti, että neiti Darinrat myönsi lopulta varastaneensa luottokortin herra Multa ja käyttäneensä sitä kullan ostamiseen. Hän pyysi anteeksi tekojaan ja vääriä syytöksiä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.