Thaimaan maahanmuuttopoliisi pidätti kaksi ulkomaalaista pakolaista Bangkokissa ja Pattayassa, joita etsittiin väitetystä petoksesta

kansallinen -

Thaimaan Immigration Police Bureau (IBP) ilmoitti pidättäneensä kaksi ulkomaalaista pakolaista, Etelä-Korean ja Taiwanin kansalaisen, joita etsittiin epäillystä petoksesta kotimaassaan. Pidätys tehtiin Pattayassa ja Bassangkok.

Ensimmäinen pakolainen, joka tunnistettiin vain Mr. Oh (alias), 51-vuotias Etelä-Korean kansalainen, pidätettiin asuntohuoneistossa Nongpruessa, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa.

Etelä-Korean viranomaiset etsivät herra Ohia petossyytöksistä. Hänen väitetään johtaneen Kiinassa sijaitsevaa puhelinpalvelujen jengiä, joka kohdistui uhreihin Etelä-Koreassa. Jengi soitti tai tekstiviesti uhreille ja houkutteli heidät siirtämään rahaa jengille.

Kahden viikon aikana jengi pystyi huijaamaan kuusi uhria yhteensä 200 miljoonasta wonista. Sen jälkeen kun Etelä-Korean viranomaiset antoivat pidätysmääräyksen Mr. Ohista, hänen väitettiin pakenevan Thaimaahan ja piiloutuneena Pattayalle.

IBP sai Thaimaan kuninkaallisen poliisin ulkoasiainosastolta tietoja Mr. Ohin olinpaikasta. Tutkimuksen jälkeen IBP onnistui paikantamaan ja pidättämään herra Ohin. Häntä syytettiin myös laillisen viisuminsa ylittämisestä, ja häntä pidetään tällä hetkellä Pattayan poliisiasemalla.

Toinen pakolainen, joka tunnistettiin vain rouva Meilee (alias), 66-vuotias Taiwanin kansalainen, pidätettiin luksushuoneistossa Sukhumvitissa, Bangkokissa.

Taiwanin viranomaiset etsivät rouva Meileen väitetystä petoksesta. Hänen väitetään olleen osallisena huijauksessa, joka houkutteli taiwanilaisia ​​sijoittajia sijoittamaan kiinteistöihin Thaimaassa. Huijauksen seurauksena 88 uhria menettivät yhteensä yli 608 miljoonaa bahtia, lainvalvontaviranomaiset sanoivat.

IBP sai tiedon rouva Meileen olinpaikasta Taiwanin oikeusministeriön tutkintaosastolta. Tutkimuksen jälkeen IBP onnistui paikantamaan ja pidättämään rouva Meileen. Hänen todettiin myös käyttäneen väärennettyä thaimaalaista henkilötodistusta, IBP sanoi.

Rouva Meilee syytettiin myös laillisen viisuminsa ylittämisestä, ja häntä pidetään tällä hetkellä IBP:n Immigration Division 3:ssa.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.