Pattayan poliisi etsii alusvaatteita nuuskivaa miestä

Pattaya -

Pattayan poliisi etsii miestä, joka on terrorisoinut Soi Sawang Fa 2:n asukkaita varastamalla ja nuuskimalla heidän alusvaatteitaan.

Mies, jota kuvailtiin 30-vuotiaaksi ja keskivartaloiseksi, nähtiin ajavan polkupyörällä ylös ja alas kadulla tiistaina 26. maaliskuuta. Sitten hän pysähtyi haistaakseen ja varastaakseen naisten alushousuja pyykkinaruilta.

Yksi asukas, joka pyysi pysyä nimettömänä, kertoi paikallisille toimittajille, että hän on joutunut tämän alusvaatevarkaan uhriksi useita kertoja. "Pelkään ripustaa vaatteeni ulos kuivumaan nyt", hän sanoi. "En tiedä mitä tämä mies aikoo tehdä alusvaatteillani."

Toinen asukas kertoi nähneensä miehen ajavan pyörällään eräänä päivänä kantaen laukkua täynnä naisten alusvaatteita. Mies polki nopeasti pois, kun asukas yritti lähestyä häntä.

Pattayan poliisi tutkii ilmoituksia ja on lisännyt partioita alueella.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, Langattai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.