Mautonta graffitia Chonburi-sillalla herättää raivoa

KUVA: ข่าวเมืองชล

Chonburi -

Chonburin Muangin alueen paikalliset asukkaat ja verkkovieraat tuomitsevat vandaalin, joka maalasi sinisiä graffiteja Chaloem Phrakiat -sillalle.

Graffiti löydettiin aikaisin aamulla 29. maaliskuuta 2024, ja sitä jaettiin laajasti verkossa. Viesti keräsi lukuisia kielteisiä kommentteja thaimaalaisilta, ja jotkut ehdottivat, että graffitin maalannut pitäisi pakottaa "puhdistamaan se itse kuumassa auringossa".

Viestin mukaan graffitissa oli suuria sinisiä kirjaimia, jotka oli ruiskutettu sillan kaiteeseen. Viestissä lukee "ก้อชโชคดี ทิดวัติปากแตก สัด" (karkeasti käännettynä "Hyvää onnea menettää sinulle").

Paikalliset asukkaat, jotka usein käyvät sillalla harjoittelemassa, tuomitsivat toiminnan epäkunnioittavasti ja vahingoittavana julkista omaisuutta. He ilmaisivat myös huolensa viestin mauttomuudesta, koska he uskoivat sen voivan vaikuttaa kielteisesti naapurustoon.

Tapaus on herättänyt kritiikkiä myös verkossa, ja monet nettikäyttäjät vaativat tekijän saattamista oikeuden eteen. Ilkivallan rankaisemisen lisäksi jotkut ehdottivat sillan varustamista CCTV-kameroilla tulevien ilkivallan estämiseksi.

samanlainen äskettäinen graffititapaus Pattayalla Bali Hai Pier -laiturilla johti siihen, että teini-ilkijät saatiin kiinni ja pakotettiin siivoamaan omat sotkunsa.

KUVA: ข่าวเมืองชล
KUVA: ข่าวเมืองชล
KUVA: ข่าวเมืองชล

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, Langattai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.