Kiinalainen mies uhkasi hypätä Lumpinin poliisiasemalta Bangkokissa, pelastettu kahden tunnin neuvottelujen jälkeen

Bangkok -

Lumpinin poliisit saivat 5. maaliskuuta 00 klo 29 ilmoituksen kiinalaishenkilöstä, joka uhkasi hypätä Lumipinin poliisiaseman katolta Phathumwanissa Bangkokissa.

Lumpinin poliisi, pelastuspalvelut ja asiaankuuluvat virastot ryntäsivät poliisiasemalle ja lähettivät köysiradan tapahtumapaikalle viidenteen kerrokseen. Poliisin raportin mukaan kiinalainen, joka julkisesti tunnistettiin vain herra Fuyuksi, 59, oli alasti ja uhkasi hypätä rakennuksesta huutaen kiinan kielellä.

Poliisit hakivat kiinalaisen tulkin auttamaan neuvottelemaan kiinalaisen kanssa, mutta mies ei ollut vakuuttunut ja kieltäytyi kiipeämästä alas. Pelastusryhmät asettivat pelastushyppytyynyn estämään miestä putoamasta maahan.

Kaksi tuntia kestäneiden neuvottelujen jälkeen kiinalainen oli stressaantunut upseerien toimesta ja hän hyppäsi vesisäiliöön. Tämän jälkeen poliisit ryntäsivät vaivoin pelastamaan miestä vesisäiliöstä ja siirrettiin poliisin sairaalaan lääkärinhoitoon ja ruumiintarkastukseen.

Poliisitutkinnassa havaittiin, että 2. maaliskuuta kello 00:28 Lumpini-partiopoliisi pidätti Fuyun, koska hänen väitettiin olevan päihtynyt ja sekaantunut hotellista Soi Sukhumvit 5, Watthana, Bangkok.

Klo 4, 00. maaliskuuta, poliisi kuulusteli Fuyua ja tarkasti hänen asiakirjansa. Raportin mukaan Fuyulla oli voimassaolevat asiakirjat ja passi. Ottaessaan yhteyttä Fuyun sukulaiseen noutaakseen hänet asemalta, Fuyu katosi ja löydettiin myöhemmin aseman katolta.

Aluksi poliisi nosti syytteen säädyttömästä rikoksesta Fuyua vastaan ​​sen jälkeen, kun tämä oli kotiutettu sairaalasta, ja lähetti hänet maahanmuuttoviranomaisille karkotuksen jatkokäsittelyä varten.

Poliisi ei kertonut miehen teon syytä, totesi TPN.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.