Mies pidätettiin, koska hän yritti puukottaa kunnan virkailijaa Pattayalla

Pattaya -

Thaimaalainen mies pidätettiin Pattayassa keskiyön aikoihin torstaina 28. maaliskuuta, koska hän yritti puukottaa kunnan virkailijaa.

Pattayan kaupungin erityisasiain radiokeskukselle ilmoitettiin miehestä kello 00, ja se lähetti välittömästi poliisit tapahtumapaikalle Sukhumvit Roadilla Father Ray Foundationin sisäänkäynnin luona.

Saapuessaan poliisi havaitsi thaimaalaisen miehen, jonka nimeä ei voitu heti tunnistaa, toimivan epäselvästi ja puhuvan epäjohdonmukaisesti. 30-40-vuotiaana miehellä oli yllään jalkapallopaita ja shortsit. Kun hänet yritettiin saada kiinni, kerrottiin, että hän yritti puukottaa upseeria terävällä aseella. Sitten hänet vietiin Pattayan poliisiasemalle rauhoittumaan.

Erityisasioista vastaavan virkailija Kittiphan Bunchatin mukaan hän sai puhelun huolestuneilta kansalaisilta, jotka ilmoittivat, että mies yritti hyökätä satunnaisten ihmisten kimppuun kadulla. Mies melkein puukotti herra Bunchatia, mutta hän onnistui välttämään hyökkäyksen.

Epäillyn uskotaan nostavan teoistaan ​​syytteitä.

Vain muutama päivä sitten Jomtienissa pidätettiin toinen arvaamaton thaimaalainen samanlaisesta käytöksestä, joka käveli ympäriinsä useilla terävällä aseella ja uhkasi turisteja, kuten täällä raportoimme.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.