Thaimaan apulaispoliisin komentaja tarkastaa Suvarnabhumin lentokentän ja lupaa parantaa palvelun tehokkuutta

Kansallinen-

Klo 3, 00. maaliskuuta 25, Pol. Apulaispoliisin komentaja kenraali Kittirat Phanphet suoritti tarkastuksen Suvarnabhumin lentokentällä koskien Thaimaan pääministeri Srettha Thavisinin käskyjä parantaa palvelun laatua ja aikaa.

Tarkastuksessa Suvarnabhumin maahanmuuttoviranomaisilla havaittiin lyhentäneen keskimääräistä passintarkastusaikaa saapuessaan 45 sekunnista 30 sekuntiin, koska tarkistuskorttien käsittely jätettiin pois.

Lisäksi, automaattiset kanavat lähdettäessä päivitettiin uusilla versioilla ja parannetulla tekniikalla ja suorituskyvyllä, mikä lyhensi keskimääräistä käsittelyaikaa 40 sekunnista 20 sekuntiin Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan.

Kerrottiin, että Suvarnabhumin upseerit lupasivat biometrinen järjestelmä ei kaatuisi kuten edellisellä kerralla.

Ruuhka-aikoina se voi kuitenkin aiheuttaa ylivuodon matkustajamäärästä, sillä yli 4,000 5,000 - 2,000 XNUMX matkustajaa laskeutui lähes samaan aikaan, kun matkustajaterminaalin kapasiteetti oli vain XNUMX XNUMX matkustajaa.

Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan tauolla olevat lentoaseman virkailijat määrättiin tukemaan tarkastuspisteitä ruuhka-aikoina käsittelyn helpottamiseksi.

Samaan aikaan Suvarnabhumin lentoasema työllisti yli 200 upseeria ja suunnitteli lisäävänsä henkilöstöään 330 työpaikalla, minkä uskottiin riittävän suurelle määrälle matkustajia Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan.

Lue äskettäinen artikkeli Thaimaan pääministerin yllätyslentokentän tarkastus paljastaa Slow Services, Wows Improvement.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.