Chonburi-virkailijat tukahduttavat Kratomin laitonta vesimyyntiä

Chonburi -

Banglamungin piirin viranomaiset käynnistivät lauantaina 16. maaliskuuta operaation sellaisten henkilöiden kiinniottamiseksi, joiden väitetään osallistuneen Kratom-veden myyntiin alaikäisille.

A video ryöstöistä on katsottavissa täällä YouTube-kanavallamme.

Huolestuneilta kansalaisilta saatujen tietojen perusteella viranomaiset ottivat kohteeksi kaksi kioskia, joiden epäillään myyneen sekoitettua kratomimehua alaikäisille Banglamungin alueella. Ensimmäinen myyntipiste, joka ei ollut aivan huomaamaton ja jonka nimi oli Mr. Kratom, johti herra Pongchanin (sukunimi salattu), 24, ja herra Pongsapasin, 26, pidätykseen, molemmat Thaimaan kansalaisia. Poliisi takavarikoi epäillyiltä yli 310 pulloa maustettua kratomvettä.

Toinen kioski, Huajai Bai Khom Chonburi, sijaitsee Khao Ta Lo Roadilla. Operaatio johti Manutsakin, 27, ja Vorawutin, 23, pidättämiseen, jotka olivat myös Thaimaan kansalaisia. Viranomaiset takavarikoivat paikalta yli 641 pulloa kratomvettä.

Banglamungin piiripäällikön Weekit Manarojkitin mukaan nämä pidätykset ovat osa jatkuvaa kratomiveden laittoman myynnin torjuntaa. Neljä epäiltyä rikoksentekijää saivat syytteet elintarvikelain 6 §:n 8 momentista, josta voidaan tuomita vankeuteen 6 kuukaudesta 2 vuoteen ja sakkoon 5,000 20,000 - XNUMX XNUMX bahtia.

Kratom dekriminalisoitiin vuonna 2022 Thaimaassa henkilökohtaiseen käyttöön, mutta vaatii luvan sen myymiseen muihin muotoihin, kuten mehuun ja ruokaan, sekoitettuna, mitä on vaikea saada ja vaatii FDA:n hyväksynnän.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.