Japanilainen nainen pidätettiin, koska hän varasti vapaaehtoisen lava-auton Bangkokissa

Bangkok -

Kello 8, 00. helmikuuta 18, Lumpinin poliisit saivat varkausilmoituksen japanin kansalaisen varastamasta vapaaehtoisesta lava-autosta Lumpinin poliisiaseman edessä Pathumwanissa Bangkokissa.

Pelastusauton vapaaehtoinen lava-auton omistaja Pisut Chukliang, 50, ilmoitti poliisille, että hänen ajoneuvonsa varastettiin hänen suorittaessaan tehtäviään auttaen poliisiaseman edessä loukkaantunutta ulkomaalaista.
Pisutin lausunnon mukaan hänen pelastusryhmänsä sai kello 7 aamulla ilmoituksen Phra Nakhon Radio Centeristä, että ulkomaalainen oli konfliktissa toisen henkilön kanssa Lumpinin poliisiaseman edessä. Pelastusryhmä lähetettiin tapahtumapaikalle auttamaan haavoittuneita.

Pakettiauton moottori ja sireeni olivat kuitenkin päällä, ja yhtäkkiä tuntematon henkilö varasti ajoneuvon ja zoomasi pois. Pelastusryhmä koordinoi sitten poliisin kanssa epäillyn jäljittämiseksi, Pisut sanoi.

Tämän seurauksena epäilty otettiin kiinni ja pidätettiin pian sen jälkeen. Poliisin raportin mukaan epäilty, joka on julkisesti tunnistettu vain rouva Kazumiksi, 49-vuotias japanilainen, otettiin kiinni Wongwian Yaissa, Prajadhipok Roadilla, Bangkokissa.

Aluksi Lumpinin poliisit ottivat kiinni epäillyn ja koordinoivat Japanin suurlähetystön ja maahanmuuttoviranomaisten kanssa hänen asiakirjansa tarkastamista ennen kuin ryhtyivät oikeustoimiin häntä vastaan. TPN:n mukaan hänen laittoman toiminnan taustalla ei ollut motiivia.

Lue samanlainen tarina Pattayan poliisista, joka pidätti etsintäkuulutetun japanilaisen turistin poliisiauton varastamisesta 12. syyskuuta 2023.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.