Honda LPGA Thailand 2024 22.-25

LEHDISTÖTIEDOTE:

Bangkok, 16. helmikuuta 2024 – Thaimaan matkailuviranomaisella (TAT) on ilo ilmoittaa, että 72 maailman parasta naisgolfarista kilpailee Honda LPGA Thailand 2024 -turnauksessa 22.-25. helmikuuta Siam Country Club Old Course, Pattaya, Chonburi. Turnauksen kokonaispalkinto on 1.7 miljoonaa dollaria (62 miljoonaa bahtia), kun taas Honda tarjoaa myös täysin uuden Honda Accord e:HEV, e:HEV RS -version, jonka arvo on 1,799,000 16 XNUMX bahtia ensimmäiselle pelaajalle, joka tekee reiän. in-one XNUMX. reiällä.

Sen 17. painoksessa 72 hengen kenttä sisältää 60 korkeimmalle sijoittunutta golfaajaa vuoden 2023 LPGA:n prioriteettilistalla, mukaan lukien Lilia Vu, Céline Boutier ja Ruoning Yin. Viime vuonna nämä kolme pelaajaa menestyivät ja voittivat yhdessä yhteensä 10 titteliä. Lilia varmisti neljä mestaruutta, joista kaksi suurta; Céline väitti neljä otsikkoa, joista yksi suuri; ja Yin valloitti kaksi nimikettä, joista yksi oli suuri.

Lisäksi Allisen Corpuz, US Women's Openin voittaja, ja entinen maailman ykkönen Jin Young Ko on vahvistettu osallistujiksi sekä Amy Yang, joka kilpailee neljännestä mestaruudestaan.

Thaimaalaisten Priority List -pelaajien joukossa on viisi golfaajaa: Ariya Jutanugarn, Pajaree Anannarukarn, Jasmine Suwannapura, Chanettee Wannasaen ja Patty Tavatanakit.

Lisäksi mukana on 12 kutsuttua pelaajaa, joista kuusi pelaajaa Thaimaasta. Thaimaan joukkoa johtavat Moriya Jutanugarn, Natthakritta Vongtaveelap, Pornanong Phatlum, Jaravee Boonchant, Eila Galitsky ja Suwichaya Winitchayatham, jotka voittivat Honda LPGA Thailand 2024 National Qualifier -turnauksen. Lisäksi kutsut lähetettiin Yuting Shille Kiinasta ja sisaruksista Chisato Iwaista ja Akie Iwaista Japanista sekä Luci Lille Amerikasta.

Supoj Wongjarasawee, matkailu- ja urheiluministerin neuvoa-antava ryhmä, sanoi ”Golf on kohottanut Thaimaan maailmanlaajuista mainetta merkittävästi ja on saavuttanut ajan myötä kasvavaa suosiota alueella, erityisesti naisten pelissä. Itse Thaimaata pidetään golfin urheilukohteena Itä-Aasian alueella. Uskon, että Honda LPGA Thailand -tapahtuman isännöiminen tällä kertaa edistää entisestään golfalaa Thaimaassa. Tärkeää on, että se auttaa vahvistamaan maan pehmeää voimaa ja esittelee sen huippuosaamista sekä kulinaarisista että kulttuurisista näkökohdista."

Pitak Pruittisarikorn, Honda Automobilen (Thaimaa) hallituksen puheenjohtaja, sanoi ”Olemme ylpeitä voidessamme olla mukana kehittämässä naisten golfia Thaimaassa. Haluamme vielä kerran kiittää kaikkia osapuolia, jotka ovat mahdollistaneet tämän kilpailun. Uskomme, että se tulee olemaan toinen tilaisuus, jossa golffanit Thaimaassa ja maailmanlaajuisesti osallistuvat golfin kannustamiseen suurella jännityksellä.

Nithee Seeprae, TAT:n markkinointiviestinnän apulaiskuvernööri, sanoi "TAT on aktiivisesti tukenut Honda LPGA Thailand -turnausta yhdeksän vuotta peräkkäin. Olemme tunnustaneet turnauksen tärkeän roolin Thaimaan mainostamisessa kansainvälisten golfaajien maailmanluokan kohteena, sillä se tarjoaa yli 300 upeaa, korkeimman tason ja laadukasta kenttää. Tämän seurauksena tapahtuma on auttanut laajentamaan golfmatkailun panosta Thaimaan talouteen.

Honda LPGA Thailand 2024 edistää neljän päivän ajan erilaisia ​​ympäristöaloitteita ja ympäristöystävällisiä käytäntöjä. Näitä ovat esimerkiksi QR-koodin muodossa olevat e-liput paperihävikin vähentämiseksi. Ilmaiset juomaveden täyttöasemat kannustavat osallistujia täyttämään juomavettä pullotetun veden ostamisen sijaan. Sähköautojen (EV) shuttle-bussien käyttö paikallisliikenteessä tapahtumapaikan ja Pattaya Cityn välillä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä vinyylikyltit kierrätetään istumapaikoiksi fanialueella.

Honda LPGA Thailand 2024 -liput ovat nyt saatavilla sekä yleisissä sisäänpääsy- että VIP-kategorioissa osoitteessa www.hondalpgathailand.com. Bangkok Bankin luottokortin haltijat voivat nauttia jopa 15 prosentin alennuksesta. Alle 16-vuotiaat ja yli 60-vuotiaat voivat rekisteröityä ilmaiseksi.

Saat lisätietoja seuraamalla päivityksiä osoitteessa www.hondalpgathailand.com, Facebookissa osoitteessa www.facebook.com/lpgaThailandja Instagramissa osoitteessa www.instagram.com/hondalpgathailand.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.