Pattayalainen mies hakee lääketieteellistä apua sukuelimiinsä juuttuneen sormuksen vuoksi

Pattaya -

38-vuotias thaimaalainen mies hakeutui lääkärin hoitoon perjantaina alumiinirenkaan juuttua hänen sukuelimiinsä.

Sawang Boriboon Thammasathan -säätiön pelastusryhmä kutsuttiin auttamaan thaimaalaista miestä (nimi ei pyydettäessä) Pattayassa 9. helmikuuta, kun paikallisesta sairaalasta puuttui tarvittavat laitteet alumiinirenkaan poistamiseen, jonka uskotaan usein auttavan seksuaalista kestävyyttä ja joka oli tiukasti jumissa. sukuelinten ympärillä.

Raporttien mukaan uhri joutui tähän ahdinkoon yrittäessään seurata sosiaalisen median trendiä. Hän oli nähnyt verkossa videon, jossa ehdotettiin, että alumiinirenkaan käyttäminen sukuelinten alueella voisi parantaa seksuaalista kestävyyttä. Näiden tietojen motivoituneena hän osti sormuksen verkosta vain huomatakseen, ettei hän voinut irrottaa sitä käytyään sitä.

Turvotusta, kipua ja hämmennystä aiheuttavaan tilanteeseen joutunut uhri epäröi hakea lääkärin apua. Epämukavuuden pahentuessa hän kuitenkin haki apua paikallisesta sairaalasta. Koska sairaalan henkilökunta ei pystynyt poistamaan rengasta itse, hän otti yhteyttä Sawang Boriboon Thammasathan -säätiöön erikoislaitteidensa ja asiantuntemuksensa vuoksi.

Noin 20 minuutin kuluttua pelastusryhmä poisti renkaan onnistuneesti. Onneksi uhri ei saanut pysyviä vammoja.

Viime vuoden heinäkuussa a Sveitsin turisti joutui samaan ahdinkoon. Turistia auttaneet pelastajat varoittivat ihmisiä pitämästä sormusta falloksen ympärillä ja neuvoivat, että jos näin käy, heidän tulee poistaa se välittömästi, jos he tuntevat kipua tai turvotusta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.