Saat tuhannet potentiaaliset paikalliset asiakkaat ja asukkaat näkemään myytävänäsi omaisuuttasi, voit listata kanssamme TPN Propertyssä!

Haluatko myydä kiinteistön Pattayassa, Banglamungissa tai Chonburin alueella ja tavoittaa tuhansia paikallisia entisiä matkailijoita, turisteja ja asukkaita thai-, englanniksi ja 16 muulla kielellä?

TPN Media ja omaisuus voi auttaa sinua tässä kiinteistöportaalimme avulla ja osio mediasivustojemme kautta.

Ymmärrämme, kuinka vaikeaa voi olla saada kiinteistösi huomatuksi näin kilpailluilla markkinoilla, mutta Pattayan alueen suurin yhdistetty digitaalinen päivittäinen lukijamäärä englanniksi ja thaiksi, voimme varmistaa, että kiinteistösi löydetään ja katsotaan.

Useilla eri tavoilla tavoittaa lukijamme kuten kiinteistöportaali, artikkeleita, sosiaalisen median julkaisuja, TikTok- ja YouTube-videoita, päivittäistä uutiskirjettä, hälytysjärjestelmiä, useita kieliä ja paljon muuta voimme varmistaa, että todelliset paikalliset ja paikallisiksi asukkaiksi ryhtymisestä kiinnostuneet näkevät SINUN omaisuutta.

Emme tällä hetkellä listaa vuokra-asuntoja.

Kiinnostunut? Soita 088-9272454 (Punnipa) tai lisää linjatunnus: punnipa29 tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Property@TPNproperty.com. Ehdot voivat olla voimassa, ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Älä odota, vaan hanki kiinteistösi katsottavaksi, löydettäväksi ja myydyksi jo tänään!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/