Chiang Mai käynnistää uuden bussilinjan tehostettua joukkoliikennettä ja kestävää matkailua varten

Chiang Mai-

29. joulukuuta 2023 Chiang Main maakunnan apulaiskuvernööri Thotsapon Puanudom avasi virallisesti uuden bussilinjan Chiang Maissa Regional Transit Corporation (RTC) Co Ltd:n toimesta Chiang Main joukkoliikenteen tehostamiseksi.

Uusi bussilinja numero 24 alkaa Chiang Main kansainväliseltä lentokentältä ja pysähtyy tunnetuilla turistikohteilla, kuten One Nimman, Chang Phueak Gate, Tha Phae Gate, Flower Market, Chiang Mai Gate ja Central Chiang Mai Airport.

Bussipalvelut ovat saatavilla klo 8-9 kuljetushinnalla thaimaalaisille ja ulkomaalaisille 30 bahtia ja opiskelijoille 20 bahtia koko linjan ajan.

Thotsapon totesi julkisesti, että Chiang Main provinssin viranomaisilla on politiikka yhdistää joukkoliikenneverkot tärkeisiin kohteisiin paikallisten ja ulkomaisten matkailijoiden helpottamiseksi.

RTC investoi ja tuki joukkoliikenneverkoston kampanjaa lievittääkseen liikenneruuhka-ongelmia, vähentääkseen liikenneonnettomuuksia ja minimoidakseen hiilidioksidin ja pienten pölyhiukkasten, kuten PM 2.5:n, aiheuttaman ilmansaasteen Chiang Maissa, Thotsapon sanoi.

Yksityinen ja julkinen sektori aloittivat yhteistyössä matkailun edistämispolitiikan ja käyttivät uusia teknologioita, kuten puhdasta energiaa ja käteisvapaata maksutapoja joukkoliikenteessä. Se edistäisi myös älykkään kaupungin politiikkaa, joka vähentää kasvihuonekaasujen määrää myös Chiang Maissa, huomautti Chiang Main maakunnan apulaiskuvernööri.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.