NAUTI UUDESTA KOKEMUKSESTA PATTAYASSA INDEX LIVING MALLISSA

Ostoskokemus idän sydämessä:

Modernismia ja kodikkaita tyylejä ostostenautinnollesi

Esittelyssä uusi kokemus Pattayassa: Index Living Mall Pattaya käy läpi suuren muutoksen ja on valmis ottamaan vastaan ​​asiakkaat itäisellä alueella. Tämä remontti vahvistaa Index Living Mallin asemaa huonekalujen, kodin tarvikkeiden ja sisustuksen ykköskohteena, joka vastaa erilaisiin tarpeisiin esimerkiksi kodin,
liike-elämä, hotellit, toimistot, ravintolat ja paljon muuta.Kattavia elämäntaparatkaisuja yhdistettynä huippuluokan suunnitteluneuvontaan ja asiantuntijasuunnittelijoiden palveluihin, vakiinnuttaa itsensä Thaimaan ensimmäiseksi Designer Hub -palveluksi.Uusi Index Living Mall Pattaya on valmis tarjoamaan tuoreen ja ihastuttava ostoskokemus myymälän sisustuksella, joka luo pohjan tulevalle Gift Celebration -tapahtumalle, joka avataan virallisesti 16.

5 uutta kokemusta… tavallista enemmän

1. IDEAATIO INSPIRE

Nauti rauhallisista ostoskokemuksesta uuden inspiraation kera jokaisella vierailulla "Modernism & Cozy" -konseptin alla, jossa on luonnollisia sävyjä ja materiaaleja, kuten ruskea puu, laivasto,
harmaa ja kerma luoden lämpöä säilyttäen samalla nykyaikaisen ja modernin tunnelman. Herätä halusi kodin sisustukseen kunkin vyöhykkeen kuratoivilla esittelysarjoilla, jotka luovat inspiroivan tunnelman, joka houkuttelee tuomaan palan kotiin!

2. Koe kosketus

Kaikki vyöhykkeet on muunnettu unohtumattomilla esineillä, mukaan lukien monipuolinen kokoelma sohvia ja patjoja. Tutustu lukemattomiin väri-, materiaali-, ja
designia ja toiminnallisia ominaisuuksia, jotka on räätälöity nykypäivän kaupunkisukupolven elämäntyyliin. Täällä voit toteuttaa unelmiesi kodin toiveet ja lisätä inspiraatiota jokaiseen ostoselämään. Löydä kattavat huonekalut, olennaiset tarvikkeet ja kodin sisustukset premium-luokan ylellisyydestä makuuhuoneen, olohuoneen, ruokailun ja kotitoimiston alueilla, mukaan lukien trendikkäiden Trend Design -brändin tuotteet – maahantuotu premium-huonekalu- ja sisustusbrändi, jossa on ripaus Modern Elegance', joka ylittää odotukset laadun ja ainutlaatuisuuden suhteen. Tutustu "Santas Home" -brändiin erillisessä "Shop in Shop" -muodossa, joka tarjoaa ihastuttavan valikoiman vuodevaatteita tilavassa ostosympäristössä.

3. INDEKSIYKSIKSIKOUS

Rentoudu Index Community Roomissa virkistäviä juomia nauttien. Tee ostoksia luottavaisin mielin Design Studio -tiimimme kanssa, joka tarjoaa asiantuntevaa opastusta ja suunnittelua
apua. Etsitpä sitten trendisuosituksia kodin sisustamiseen tai innovatiivisia ideoita huonekalujen valintaan, kokeneet suunnittelijamme ovat omistautuneet kääntämään sinun
visiot todellisuudeksi. Ota käyttöön ainutlaatuinen Designer Hub -palvelumme – ensimmäinen laatuaan Thaimaassa – ja takaa täydellisen ja asiantuntevasti kuratoidun kokemuksen.

4. KODIN TEHDYT TÄYDELLISESTI

Luo ilon ja inspiraation hetkiä "Kaikki mitä tarvitset kotisi mukauttamiseen" -konseptilla. Muuta unelmiesi koti todeksi "Personalized Furniture" -huonekaluilla, mukaan lukien merkit, kuten Ital Smart, Italiving, vaatekaappisetit ja kodin viihdelaitteet, jotka voidaan räätälöidä koon, toiminnallisuuden ja ovien suunnittelun suhteen. Tutustu "Sohvaan"
Studio" mukautetuille kooille, väreille ja materiaaleille ja "The Bed Studio" itsesuunnitelluille vuoteille, joissa on yli 50 sängynpäädyn väriä. Vieraile myös "Räätälöidyt huonekalut" -osiossa, josta voit tilata räätälöityjä huonekaluja, jotka on suunniteltu mieltymystesi mukaan. Youniquen You Designin avulla asiantuntijamme tarjoavat henkilökohtaista konsultaatiota suunnittelusta ja huonekalujen valinnasta ja varmistavat täydellisen istuvuuden budjetin rajoissa. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ​​ratkaisuja jokaiseen tilaan, joka täyttää kaikki suunnittelutarpeesi yhdessä paikassa.

5. YKSI JÄSENYYS, LISÄÄ ETUoikeuksia!

Älä missaa ainutlaatuisia tarjouksiamme! Uudet Joy Cardin saaneet jäsenet saavat 300 bahtia* alennuksen, kolminkertaiset pisteet jokaisesta ostoksesta ja erikoiset 600 pistettä
bonus, joka voidaan lunastaa 100 bahtia alennuksella (1,000 pisteestä = 100 bahtia).

Saat myös erikoisetuja, kun teet ostoksia osallistuvilla luottokorteilla. Vastaanota ilmainen
Tunnetun taiteilijan Painterbellin suunnittelema Premium-lahja. Kansainväliset ostajat maksavat 15,000 1,290 bahtia ja saat ilmaisen kantolaukun (arvo 16 2023 bahtia). Nauti kätevistä maksuista johtavien sähköisten lompakoiden, jännittävien taidepajojen ja muiden rajoitetun ajan tarjousten kautta. Saatavilla 3-2024, yksinomaan Index Living Mall Pattayasta.

*Saat lisätietoja asiakaspalvelusta.
📌Index Living Mall Pattayassa
🗺 Kartta : https://bit.ly/3QpmRnZ
⏰Aukioloajat: 10-00
☎️Puhelin: 038-716-859
📲Line OA : @indexpattaya
INDEX LIVING MALL PATTAYA

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/