Thaimaan pääministeri etsii monikansallisia sijoituksia APEC:lle, Eyes talouskasvua ja kauppamahdollisuuksia

Kansallinen-

17. marraskuuta 2023 Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin ilmoitti julkisesti Thaimaan olevan valmis ottamaan vastaan ​​sijoituksia monikansallisilta yrityksiltä vuoden 2023 Aasian ja Tyynenmeren talousyhteistyön (APEC) aikana 12.-19 San Franciscossa. USA.

Sretthalla oli tilaisuus keskustella liiketoiminnasta yksityisen sektorin kanssa ympäri maailmaa, jotka pitivät Thaimaata tuotantopohjana. Sretthan kerrotaan tarjonneen monia etuoikeuksia ja investointien edistämistoimia yksityiselle sektorille.
Monet yksityiset sektorit Yhdysvalloissa harkitsivat tuotantonsa siirtämistä ASEAN-alueille, kuten Thaimaahan ja Vietnamiin. Erityisesti sähköajoneuvojen valmistajat pyrkivät vakiinnuttamaan liiketoimintamahdollisuuksiaan Thaimaassa.

Lue, kuinka Thaimaan pääministeri edisti investointeja ja esitteli Land Bridge -megaprojektia APEC Economic Leaders Meetingissa San Franciscossa.

Lisäksi Srettha keskusteli taloudesta, puhtaasta energiasta, koulutuksesta ja monista muista monien maiden maailmanjohtajien kanssa, mukaan lukien Japani, Kanada, Australia ja Yhdysvaltojen kauppaministeri.

Kokouksen jälkeen Srettha päätti päivän kokouksensa X:llä: "APEC on yksi merkittävimmistä alueellisista taloudellisista ryhmittymistä, jonka 21 jäsenmaata hallitsevat lähes 40 prosenttia maailman väestöstä ja muodostavat lähes 50 prosenttia maailmankaupasta.

APEC:n tämän vuoden teema "Kestävän ja kestävän tulevaisuuden luominen kaikille" on tiukasti linjassa hallitukseni kanssa kaupan, investointien sekä kestävän ja osallistavan kasvun edistämiseksi ihmisillemme ja taloudellemme. Kiitos, San Francisco, lämpimästä vieraanvaraisuudesta."


Thaimaan pääministerillä oli mahdollisuus ottaa selfie Yhdysvaltain presidentin kanssa ja tviittasi: ”Minulla oli uskomaton tilaisuus ottaa selfie herra presidentin kanssa tänään! Olen iloinen, että minulla on ollut mahdollisuus tavata ja keskustella näin vaikutusvaltaisen johtajan kanssa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.