Thaimaan tulli estää villieläinten salakuljetusyrityksen Suvarnabhumin lentokentällä, takavarikoi 124 villieläintä

Kansallinen-

17. marraskuuta 2023 Phanthong Loykulnanta, tulliosaston tiedottaja, Thaimaan Suvarnabhumin lentokentän tullivirkailijat ja asiaankuuluvat viranomaiset pidättivät kaksi väitettyä villieläinten salakuljettajaa ja takavarikoivat yli 124 luonnonvaraista, rekisteröimätöntä eläintä.

Lentoaseman virkailijoiden raportin mukaan tunnistamaton korealainen, 24, pidätettiin ja heidän hallussaan oli villieläimiä, kuten tarantuloja ja leguaaneja, ja yhteensä 44 yksikköä oli piilotettuna lentokoneen rahtiin ladattujen matkatavaroiden sisällä. Väitetty korealainen oli matkalla Souliin, Koreaan, ennen kuin häntä etsittiin laittomien esineiden löytämiseksi.


Lentoaseman virkailijoiden raportin mukaan toinen tuntematon israelilainen, 52, pidätettiin myös, ja heillä oli hallussaan villieläimiä, kuten kilpikonnia, käärmeitä, komodo-lohikäärmeitä ja muita villieläimiä, ja lentokoneen rahtiin ladattujen matkatavaroiden sisällä oli kätkettynä yhteensä 80 yksikköä. . Väitetty israelilainen oli matkalla Tel Aviviin Israeliin, ennen kuin häntä etsittiin laittomien esineiden löytämiseksi.

Phanthong ilmoitti julkisesti, että kaksi väitettyä villieläinten salakuljettajaa syyllistyivät rikoksiin yrittämällä viedä laittomasti esineitä ilman tullimenettelyjä ja salakuljettamalla valvottuja eläimiä kansainvälisen kaupan yleissopimuksen mukaisesti.

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin antoi Thaimaan tulliosastolle kuitenkin tiukat turvatoimet. Sen tarkoituksena oli ehkäistä ja torjua veronalaisten tavaroiden, kuten laittomien ja kiellettyjen tavaroiden, laittomaan maahantuontiin ja vientiin liittyviä rikoksia.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.