Police Raid paljastaa monikansallisen huijausoperaation, joka kattaa Thaimaan; Omaisuuden arvo on takavarikoitu 83 miljoonaa bahtia

Kansallinen-

17. marraskuuta 2023 Pol. Keskustutkintapoliisin komentaja, kenraaliluutnantti Jiraphop Phuridej paljasti julkisesti onnistuneen operaation monikansallisiin huijareihin viidessä eri paikassa Thaimaassa.

Siellä oli viisi väitettyä huijaria, jotka tunnistettiin julkisesti vain herra Chang, 35-vuotias kiinalainen, neiti Ruedee, 29-vuotias thaimaalainen, herra Ekanat, 43-vuotias thaimaalainen, herra Ekachai. , 40-vuotias thaimaalainen ja herra Wandee, 26-vuotias kambodžalainen.

Poliisit takavarikoivat kiistanalaista omaisuutta, kuten elektroniikkalaitteita, superautoja ja muuta arvokasta omaisuutta yli 83 miljoonan bahtin arvosta.
Pol. Kenraaliluutnantti Jiraphop paljasti Thaimaan kansallisille tiedotusvälineille, että kesäkuussa 2023 siellä oli väärennettyjä sivuja, jotka esiintyivät Keskustutkintavirastona ja muilla virallisilla tileillä huijatakseen uhreja tekemään ilmoituksen verkossa Google Ads -mainosten kautta.

Väitetyt huijaritiimit naamioituivat asianajajaksi ja pyytäisivät uhreja antamaan heille todisteita ennen kuin valehtelivat uhrien rahojen hakkerointiin osallistuvista ulkomaisista uhkapelisivustoista.

Väitetyt huijarit pyysivät sitten uhreja luomaan tilin huijareiden tekemille väärennetyille verkkosivustoille ja siirtämään rahaa pelatakseen online-uhkapelisivustoilla saadakseen rahat takaisin.
Keskusrikospoliisin raportin mukaan yli tuhat uhria huijattiin 15 vuorokaudessa ja siirrettiin huijareille rahaa yhteensä yli 8 miljoonaa bahtia. Väitetyt uhkapelisivustot käyttivät IP-osoitetta Kambodžasta, mutta palvelin sijaitsi Thaimaassa.

Lisätutkimuksen aikana luotiin yli 133 verkkosivustoa, jotka esiintyivät julkisina ja yksityisinä organisaatioina ja sijoitussivustoina, ja niiden havaittiin tuottaneen yli 7 miljardia bahtia kryptovaluutan kautta pidätyksen välttämiseksi.

Epäillyn lausuntoja ja syytteitä koskevia vetoomuksia ei julkaistu lehdistölle, eikä ollut tiedossa, oliko heillä lehdistöhetkellä asianajajaa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.