Loukkaantunut moottoripyöräilijä löydettiin elossa tuntikausien vaaran jälkeen Sattahipista

Sattahip -

Burmalainen moottoripyöräilijä pelastui ihmeen kautta joutuessaan onnettomuuteen ja ollut näkymätön useisiin tunteihin.

Uhrin, jonka nimeä ei heti paljastettu, paikallinen pelastusryhmä pelasti Na Jomtienin alueella Sattahipin alueella, Chonburin maakunnassa lauantai-iltapäivänä, kun hän oli joutunut moottoripyöräonnettomuuteen.

Nuori mies, jonka kerrottiin olevan burmalainen rakennustyöläinen, löydettiin noin kello 12 30. marraskuuta. Laupias samarialainen, joka pyysi yksityisyyttä nimensä suhteen, kertoi löytäneensä uhrin makaamasta tiiviiden lehtien keskellä tien varrella, kun hän törmäsi mustaan/punaiseen Honda Wave -moottoripyöräänsä, joka kaatui lähellä.

Uhri sai useita vakavia vammoja, mukaan lukien vääntynyt jalka, kasvojen turvotus ja mustelmia. Hänen kasvohaavoistaan ​​vuotava veri oli jo alkanut kuivua, kun laupias samarialainen löysi hänet. Tapaukseen reagoinut Sattahip-poliisi totesi, että uhri saattoi ajautua pois tieltä törmättyään läheiseen betonikaiteeseen ja syöksyä sitten paksuun aluskasvitukseen.

Poliisi epäili uhrin makaaneen siellä useita tunteja ennen löytymistä. Ihmeen kaupalla hän oli edelleen elossa ja sen odotetaan toipuvan.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.