Entinen Future Forward -puolueen johtaja ehdottaa vaihtoehtoja Thaimaan 10,000 XNUMX bahtin digitaalisen lompakon politiikalle

Kansallinen-

17. marraskuuta 2023 Thanathorn Juangroongruangkit, entinen Future Forward -puolueen johtaja, paljasti Thaimaan kansalliselle medialle puheensa jälkeen "Mihin Thaimaan pitäisi käyttää 500 miljardilla bahtilla?" Thaimaan hallituksen uudesta politiikasta: 10,000 XNUMX bahtin digitaalinen lompakko.

Thanathorn sanoi julkisesti, että viime viikonloppuna pidetyssä puheessa haetaan keskustelua thaimaalaisen yhteiskunnan kesken rajallisesta budjetista, paremmasta valinnasta 10,000 XNUMX bahtin digitaaliselle lompakkopolitiikalle, ja se olisi hyvä myös demokratialle.

Thaimaan toimittajat kysyivät Thanathornilta mielipidettä Thaimaan hallituksen 10,000 500 bahtin digitaalisesta lompakosta. Thanathorn vastasi, että Thaimaa ei ole nykyisessä talouskriisissä hidasta kasvustaan ​​huolimatta, mutta vastusti XNUMX miljardin bahtin lainaamista talouskasvun tukemiseksi. Pheu Thai -puolue kuitenkin katsoi, että Thaimaa on tällä hetkellä vakavassa talouskriisissä.

"Ajattelemme taaksepäin Covid-pandemian aikana kenraali Prayut Chan-o-chan hallituksessa, ajattelemme sitä tosiasiaa, että nykyinen hallitus kantaa laajan kotitalouksien ja julkisen velan. Koska entinen hallitus ei investoinut riittävästi kilpailuetuihin, mikä johtui maan omista kyvyistä. Siksi 5-10 vuoden kuluttua on panostettava kilpailuedun rakentamiseen tästä päivästä alkaen”, Thanathorn sanoi.

Thanathorn korosti, että hänen tänään sanomansa oli vain vaihtoehto "Mihin Thaimaan pitäisi käyttää 500 miljardilla bahtilla se?" ja hän oli valmis esittämään lisätietoja ja ohjeita Pheu Thai -puolueelle.
Thaimaan toimittajat kysyivät, voiko Pheu Thai -puolue ostaa idean, se olisi vaalikampanjaa vastaan ​​luopua 10,000 XNUMX bahtin digitaalisesta lompakkopolitiikasta. Thanathorn ilmoitti, että on luultavasti parasta puhua rehellisesti ihmisten kanssa, koska heidän pitäisi olla valmiita kuuntelemaan ja antamaan Pheu Thai -puolueelle mahdollisuus.

Thanathorn päätteli, että julkisen liikenteen ja kansanterveyden kaltaisten hankkeiden kehittäminen vie aikaa, koska Roomaa ei rakennettu yhdessä päivässä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.