Moottoripyöräilijät loukkaantuivat Pattayassa, sano, että Dark Road aiheutti onnettomuuden

Pattaya -

Kaksi moottoripyöräilijää loukkaantui kolarissa varhain eilen aamulla Pattaya Soi 11:ssä. Ratsastaja väitti, että tie oli liian tumma, ja se aiheutti onnettomuuden.

Pattayan poliisiasema sai 01. marraskuuta kello 00 ilmoituksen loukkaantuneista moottoripyörä-onnettomuudesta tiellä Soi 19. Ilmoituksen saatuaan pelastusyksiköt ryntäsivät paikalle arvioimaan tilannetta.

Onnettomuuspaikalla löydettiin Honda Zoomer-X -moottoripyörä kaatuneena ja vaurioituneena keskellä tietä. Loukkaantunut henkilö tunnistettiin moottoripyörän kuljettajaksi Ms Supaporn, 24 (sukunimi ei julkistettu). Hän makasi tiellä ja hänellä oli kohtalaisia ​​vammoja ja kipua vasemmassa jalassaan. Ensiapuhenkilöstö käytti jalkalappuja ja perusensiapua ennen kuin hänet vietiin sairaalaan.

Toinen osapuoli ajoi Honda PCX -moottoripyörällä, jonka etuosa oli vaurioitunut. Kuljettaja, 21-vuotias Korakot (sukunimi ei julkistettu), sai lieviä vammoja kehoonsa ja odotti apua tapahtumapaikalla.

Kun The Pattaya News haastatteli herra Korakotia, paljastui, että hänen mukaansa hän oli matkalla suoraan kohti Pattaya Klangin risteystä. Hän väitti, että alue oli pimeä ja riittämätön katuvalaistus, mikä vaikeutti Soi Chaloem Phra Kiat 11:stä nousevan rouva Supapornin näkemistä. Näkyvyyden puute johti törmäykseen ja sitä seuranneisiin vammoihin, herra Korakot sanoi.

Asianomaisille viranomaisille lähettämässään viestissä Korakot vetosi siihen, että väylällä tulisi olla enemmän valoja tai viranomaisten tulisi korjata vialliset valot estääkseen onnettomuudet tulevaisuudessa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.