Naisen treffisovelluksessa väitetään huijanneen turkkilaista turistia Pattayalla yli 100,000 XNUMX bahtilla

Pattaya -

Nainen, jonka hän tapasi treffihakemuksessa, huijasi turkkilaiselta turistilta yli 100,000 XNUMX bahtia. Phuketista matkustaessaan nainen tapasi uhrin Pattayassa ja poistui hotellihuoneesta käteisellä ja arvotavaroillaan.

Tarinan videoversio löytyy täältä YouTube-kanavaltamme.

Uhri, herra Ruhan T., ilmoitti ahdingostaan ​​Pattayan poliisille 20. marraskuuta ja ilmoitti joutuneensa mahdollisen huijarin uhriksi. Tapaus tapahtui tunnistamattomassa hotellissa Soi Pattaya Sai Songilla Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa.

Ruhan kertoi poliisille tulkin välityksellä, että hän tutustui thaimaalaisen naisen deittailusovelluksen kautta vain noin kolme päivää sitten. He keskustelivat hieman ennen kuin Ruhan kutsui tuntemattoman naisen käymään Pattayassa Phuketista tapaamaan ja viettämään aikaa.

He lähtivät katsomaan nähtävyyksiä Walking Streetillä Etelä-Pattayalla. Kierroksen jälkeen herra Ruhan suostui menemään naisen kanssa kyseiseen hotelliin. Saavuttuaan huoneeseen hän viittasi häntä suihkuun. Kuitenkin, kun hän lopetti suihkun ja tuli ulos, hän ei löytänyt naista.

Aluksi herra Ruhan sanoi, ettei hän ajatellut asiaa paljoakaan ennen kuin hän oli tarkistanut omaisuutensa. Hän havaitsi, että hänellä oli mukanaan noin 2,100 73,000 dollarin (14 30,000 bahtia) ulkomaanvaluutta ja hänen iPhone XNUMX Pro, jonka arvo oli noin XNUMX XNUMX bahtia, puuttuivat. Hän oli huolissaan menetyksestä ja meni välittömästi ilmoittamaan tapauksesta Pattayan poliisille.

Lehdistön ajan Pattayan poliisi tutkii CCTV-materiaalia yrittääkseen tunnistaa naisen ja jäljittää hänet oikeustoimia varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.