Brittimies ja hänen tyttöystävänsä loukkaantuivat tappelussa Pattaya Go Go -baarissa

Pattaya -

Go-go-baarissa Pattayalla varhain tänä aamuna puhkesi tappelu, jonka seurauksena brittimies ja hänen thaimaalainen tyttöystävänsä loukkaantuivat kohtalaisesti.

Tapauksesta ilmoitettiin Pattayan poliisille noin kello 3 aamulla 19. marraskuuta. Poliisi ja pelastustyöntekijät reagoivat nopeasti paikalle Soi LK:n metrolla Etelä-Pattayassa, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa löytääkseen haavoittuneen britti-thaimaalaisen pariskunnan.

28-vuotias herra Jack F., Britannian kansalainen, oli saanut haavoja suuhunsa, verta vuotavaa nenää ja naarmuja kehonsa ympärille. Hänen paitansa oli tahrattu verestä. Myös herra Jackin thaimaalainen tyttöystävä, 35-vuotias Sunaree T., oli kärsinyt kasvojen turvotuksesta ja huulileikkauksesta. Aluksi he kieltäytyivät menemästä Pattayan poliisiasemalle raportoimaan ja antamaan todistuksensa mahdollisten seurausten pelossa, mutta lopulta poliisi onnistui suostuttelemaan heidät tekemään niin.

Ms Sunareen mukaan hänellä oli sanallinen erimielisyys joidenkin naisten kanssa tuntemattomassa go-go-baarissa, mikä kärjistyi fyysiseksi yhteenotoksi. Sitten hän soitti Mr. Jackille apua, mutta tilanne paheni, kun yli kymmenen hengen ryhmä baarissa joutui sekaan ja alkoi hyökätä fyysisesti sekä Ms Sunareen että Mr. Jackin kimppuun.

Pari jäi taistelussa vähemmälle ja sai vammoja. Ms Sunaree ilmoitti kuitenkin haluttomuutensa antaa lisätietoja, koska hän ei halunnut aiheuttaa ongelmia tämän ihmisryhmän kanssa mahdollisen vaaran pelossa. Hän ei myöskään paljastanut alkuperäisen erimielisyyden takana baarissa olevien naisten kanssa.

Tapahtuman silminnäkijät kertoivat, että he huomasivat Sunareen riitelevän naisten kanssa, jotka näyttivät olevan laitoksen työntekijöitä. He väittivät, että yllytys tuli vahingon kärsineeltä osapuolelta, joka soitti myöhemmin ulkomaalaisen poikaystävänsä. Todistivat tappelun, muut baarin työntekijät osallistuivat ja jopa ajoivat pakoon yrittäneiden uhrien perään. Silminnäkijät totesivat, että työntekijät jättivät täysin huomiotta muiden ihmisten läsnäolon lähistöllä eivätkä osoittaneet huolta paikallisista laeista.

Pol. Kapteeni Natchaphon Saengsi, Pattayan poliisiaseman apulaistutkija, kertoi The Pattaya Newsille, että hän oli kehottanut poliiseja menemään tapahtumapaikalle perusteellista tarkastusta varten, mukaan lukien todistajien kuulusteleminen ja CCTV-kameroiden tallenteiden tarkistaminen. Myös kyseisen gogon johdolle puhuttaisiin. Poliisi on salannut gogon nimen lisätutkinnan ajaksi.

Poliisi pyrki jäljittämään koko tapahtumasta vastuussa olevan ryhmän. Myöhemmät vaiheet sisältävät oikeudenmukaisen haastattelun molempien osapuolten kanssa ennen oikeudenkäynnin aloittamista.

Lisäksi Pol. Kapteeni Natchaphon kommentoi, että tapaus on tahrannut suuresti Pattayan turistikuvaa hallituksen suunnitelman pidentää baarien aukioloaikoja klo 4 asti. Hän kehotti palveluntarjoajia auttamaan säilyttämään kaupungin mainetta pidättäytymällä aiheuttamasta tämäntyyppisiä tapauksia.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.