Auto- ja moottoripyöräonnettomuus johtaa syntymään Bang Lamungissa; Turvallinen äidille ja vauvalle

Bang Lamung -

Pattaya Radio Center sai 1. marraskuuta 00 kello 18:2023 onnettomuusilmoituksen moottoripyörän törmäyksestä sedanin Bang Lamungissa, Chonburissa. Raskaana olevan naisen kerrottiin synnyttäneen tapahtumapaikalla.

Pelastusryhmät kiiruhtivat tapahtumapaikalle ja löysivät 52-vuotiaan moottoripyöräilijän Sitthichai Dadketin, joka oli loukkaantunut lievästi. Lähistöllä Paweena Somyot, 33-vuotias raskaana oleva nainen, oli sedanin kuljettajana.


Paweena kertoi pelastusryhmille, että hänen synnytyksensä oli määrä tänään ja että hän oli matkalla Muang Srirachan sairaalaan ennen onnettomuutta. Pelastusryhmät suorittivat sitten leikkauksen ja synnyttivät onnistuneesti turvallisen ja terveen tytön ennen kuin sekä äiti että vauva siirrettiin Bang Lamungin sairaalaan.

Tuntematon todistaja kertoi pelastusryhmille, että raskaana oleva nainen oli matkalla synnyttämään vauvaa, ennen kuin U-käännöstä tekevä Sitthichai törmäsi kevyesti Paweenan sedaniin U-käännöksen risteyksessä View Lake -ravintolan edessä.

Aluksi poliisit tekivät Sitthichille alkoholitestin ennen kuin ottivat hänet kiinni jatkokäsittelyä varten.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.