Pattaya yhdistää voimansa elvyttääkseen Thaimaanlahdea ja edistääkseen meren biologista monimuotoisuutta

Pattaya -

Thaimaan sähköntuotantoviranomainen (EGAT) teki yhteistyötä meri- ja rannikkoresurssien ministeriön (DMCR) ja Pattayan kaupungin kanssa järjestääkseen tapahtuman vanhojen sähköeristeiden käyttöönottamiseksi Koh Sakin edustalla keinotekoisten korallien luomiseksi meren eläimille.

Tämä aloite on osa EGAT:n johtamaa Fish House -projektia, ja siihen osallistuivat Paitoon Panchaiyaphum, DMCR:n luonnonsuojelu- ja resurssienhallintaosaston johtaja, Sumitra Kanchanamit, EGAT:n keskustoimintojen jaoston johtaja ja jäseniä Sea Walker -sukellusklubi.

Pattayan apulaiskaupunginjohtajaa edustava rouva Jintana Bamrung korosti tämän hankkeen merkitystä kaupungin kehitykselle. Hän totesi, että sekä DMCR että EGAT tunnustavat Pattayan Thaimaan tärkeimmäksi matkailukohteeksi ja että käytöstä poistettujen sähköeristeiden käyttöönotto Koh Sakin edustalla edistää luonnonvarojen ja meren ekosysteemin ennallistamista. Tämän puolestaan ​​​​oletetaan lisäävän saaren matkailua ja kalastusta, mikä stimuloi Chonburin maakunnan taloutta.

Viranomaisten mukaan EGAT:lla on todistetusti onnistunut yhteistyö eri kumppanien kanssa keinotekoisten kalatalojen luomiseksi sähköeristeistä useissa eri paikoissa Thaimaassa. Käytettyjen eristeiden kokonaismäärä on ylittänyt 5,000 XNUMX, mikä on merkittävästi edistänyt meren ekosysteemin kestävää ennallistamista.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.