Kiinalainen kuljettaja törmäsi auton esteeseen Pattayassa, matkustaja loukkaantui vakavasti

Pattaya -

Kiinalainen mies törmäsi vahingossa autollaan tienkaiteeseen varhain perjantaiaamuna. Hänen thaimaalainen naismatkustajansa sai vakavia päävammoja.

Onnettomuudesta ilmoitettiin Banglamungin poliisille kello 1 yöllä 17. marraskuuta rautatien varrella Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Banglamungin poliisit ja pelastustyöntekijät kiiruhtivat paikalle saatuaan ilmoituksen.

Sieltä viranomaiset löysivät mustan Fordin 4-ovisen avolava-auton, joka oli törmännyt betonikaiteeseen. Todettiin, että kiinalaisen miehen kuljettama ajoneuvo, jossa oli kolme matkustajaa, suistui tieltä ennen onnettomuutta.

Kiinalainen kuljettaja, joka halusi säilyttää nimensä yksityisyyden, ei onneksi loukkaantunut onnettomuudessa. Hänen thaimaalainen naismatkustajansa, jota ei voitu heti tunnistaa, sai kuitenkin vakavia vammoja päähän. Hänet kuljetettiin kiireellisesti paikalliseen sairaalaan. Kaksi muuta matkustajaa, joiden henkilöllisyydestä ei ollut tietoa, eivät loukkaantuneet.

Loukkaantumattomien matkustajien mukaan he olivat matkalla takaisin majoitukseen Rayongissa lopetettuaan ateriansa paikallisessa ravintolassa. He mainitsivat, että onnettomuuspaikalle saavuttuaan tie oli melko pimeä. Tämän seurauksena kiinalainen kuljettaja, joka ei myöskään ollut tuntenut tietä, menetti auton hallinnan ja suistui tieltä betonikaiteeseen. Poliisi tutkii tapausta.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.