Pattaya Open Basketball Tournament alkaa tänään

Pattaya -

Pattaya Open Basketball Tournament 2023:n valmisteluista keskusteltiin eilen 16. marraskuuta matkailu- ja urheilutoimiston johtaja Surat Thepchaito johti valmiuskokousta.

Tapahtuma, joka on suunniteltu 17.-21. marraskuuta, sisältää 5-5-koripallokilpailun Pattaya Community Sports Groundilla Soi Nong Ket Yailla ja 3×3 naisten koripallokilpailun 24.-26. marraskuuta terminaalissa 21 Pattaya.

Turnauksen tavoitteena on tarjota mahdollisuuksia paikallisille nuorille ja asukkaille samalla kun mainostetaan Pattayaa urheilukaupunkina ja urheilumatkailukohteena. Kokouksessa painotettiin turvallisuustoimenpiteitä ja liikenteenohjaussuunnitelmia tapahtuman aikana.

Terminaalissa 21 on myös ilmainen konsertti kuuluisalta thaimaalaisräppäriltä F-Herolta klo 7 00. marraskuuta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.