Tyttöystävä puukotti miestä Pattayassa, koska hän oli haukkunut muita naisia ​​syntymäpäiväjuhlan aikana

Pattaya -

Kambodžalainen mies puukotettiin ja loukkaantui kiistassa tyttöystävänsä kanssa Pattayalla varhain aamulla 15. marraskuuta. Uhri jäi tiettävästi kiinni vilkaisemasta muita naisia ​​tyttöystävänsä syntymäpäiväjuhlien aikana, jolloin hänen tyttöystävänsä suuttui ja hyökkäsi hänen kimppuunsa.

Pattayan poliisi sai ilmoituksen tapauksesta eilen noin kello 2 ja kiiruhti asuinpaikkaan osoitteessa Soi Pattaya Tai 30 Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Paikalle saapuessaan viranomaiset löysivät asunnosta johtaneen verijäljen ja paikalle jätetyn 8 senttimetriä pitkän keittiöveitsen.

Asunnon sisältä löydettiin tappelun merkkejä, ja lattialla makasi syntymäpäiväkakku loukkaantuneen miehen tyttöystävälle, jonka nimi oli vain neiti Joy. Loukkaantunut henkilö, 34-vuotias Kambodžan kansalainen herra Vin, löydettiin makaamasta kadulta, ja hänen rintaansa ja vasempaan ranteeseensa oli saatu puukotushaavoja.

Todistajan mukaan, joka on tunnistettu vain herra Solaa, 25, herra Vinin ja hänen tyttöystävänsä, joka on myös Kambodžan kansalainen, välillä puhkesi riita tämän syntymäpäiväjuhlien aikana. Kiista alkoi, kun herra Vin kuulemma katseli muita juhlissa olevia naisia, mikä johti jännitteisiin ja fyysiseen riitaan tyttöystävänsä kanssa.

Todistaja kuvaili, että molemmat osapuolet olivat näennäisesti sovintoisia alkuperäisen pienen riidan jälkeen, ja kaikki juhlassa olleet palasivat koteihinsa. Siitä syntyi kuitenkin toinen riita, joka johti siihen, että neiti Joy puukotti herra Viniä keittiöveitsellä heidän talossaan.

Rouva Joy pakeni puukotuksen jälkeen, eikä häntä silti löydetty, todistaja kertoi. Pelastushenkilöstö antoi herra Vinille ensiapua ennen kuin hänet kuljetettiin kiireellisesti sairaalaan. Hän on parhaillaan hoidossa vammojensa vuoksi.

Pattayan poliisi etsii parhaillaan epäiltyä. He myös haastattelevat muita puolueen todistajia kerätäkseen lisätietoja hyökkäyksen motiivin selvittämiseksi.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.