Black Sheep Motorbike Club johtaa menestyksekkään Pattaya Elephant Charity Run 2023 -juoksua

Pattaya, Thaimaa-

Pattayan Black Sheep Motorcycle Clubin johdolla kymmenet innokkaat vapaaehtoiset järjestivät äskettäin hyväntekeväisyysajelun kerätäkseen varoja Elephant Campille Pattayan alueella.

Tapahtuma pidettiin alun perin sunnuntaina 5. Pattaya News oli mainostanut tapahtumaa aiemmin täällä.

Pääjärjestäjä oli Black Sheep MC Pattaya, mutta mukana oli myös monia muita ihmisiä ja ryhmiä kuten alla näkyy. (Tietoa heistä: BLACK SHEEP Motorcycle Clubin perustivat Pattayassa Thaimaassa vuonna 2009 FROG (Patrick Van Den Berghe) ja Hellboy (kuollut).
Klubilla oli 9 alkuperäistä jäsentä.
BLACK SHEEP MC THAILAND -tarkoitus on virkistys- ja hyväntekeväisyystarkoituksiin, ja se on samanhenkisten moottoripyöräilijöiden veljeskunta.
Se ei ole 1 %:n moottoripyöräkerho.
Veljeskuntamme koostuu useista eri kansallisuuksista, ja sovittu viestintäkieli on englanti.
Jäsenten taustalla ja heidän aiemmilla tai todellisilla elämänasemilla ei ole klubin toiminnassa ja jäsenten käyttäytymisessä mitään merkitystä.
Kaikkia jäseniä kohdellaan aina samalla kunnioituksella.
Ajellaan viikoittain lauantaisin. Ajomatkamme ovat avoimia jäsenille, potentiaalisille asiakkaille, hengaallisille ja pyrkiville jäsenille, jotka ajavat vähintään 650 cc:n moottoripyörällä. )

Hyväntekeväisyysjärjestön ja Elephant Runin tiedot:
Pattaya Elephant Sanctuary on ympäristöystävällinen turvasatama pelastetuille norsuille Bang Sarayssa. Heidän tavoitteenaan on tarjota norsuille huolehtiva koti, jossa ne voivat elää mahdollisimman luonnollisesti ja jota vierailijat kunnioittavat. He noudattavat eettistä mallia, mikä tarkoittaa, että EI KETJUJA, EI HÄNRIKOUKAITA, EI RATSASTUSTA, EI NÄYTTELYÄ.
Sanctuary on taloudellisesti riippuvainen vierailijoista ja heidän lahjoituksistaan.

Pitkän suunnittelun jälkeen 1. Elephant Run oli menestys.
Yli 50 MC:tä ja yli 150 pyörää, yhteensä noin 200 ihmistä, kokoontui tähän upeaan hyväntekeväisyystapahtumaan.

Ulkomaiset ja thaimaalaiset pyöräilijät edustivat seuraansa ja todistivat jälleen kerran, että pyöräilijäyhteisössä on kyse rakkaudesta, rauhasta ja toistensa kunnioittamisesta.
Kaikki osoittivat suuren sydämensä ja avasivat lompakkonsa Pattaya Elephant Sanctuarylle. Yhteensä kerättiin 87310 THB!!!

BLACK SHEEP MC PATTAYA haluaa kiittää kaikkia osallistujia heidän tuestaan ​​ja ystävyydestään.

Tässä on myös joitakin ystävällisiä sanoja Elephant Sanctuarysta:

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/