Pattaya asettaa päivämäärän 15. vuotuiselle "Walk and Eat Naklua Festival" -tapahtumalle

Pattaya -

Pattaya valmistautuu upeaan 15. kertaan "Walk and Eat Naklua Festival" -tapahtumaan, joka on tunnusomainen tapahtuma, joka on omistettu yhteisöllisen matkailun edistämiseksi ja rikkaan kulttuuriperinnön esittelemiseksi. Naklua osapiiri.

Tapahtuman on määrä kestää kuusi viikkoa ja se kestää 2.-24 ja sitten taas 2023.-6, ja juhlat järjestetään joka lauantai ja sunnuntai.

Pattayan apulaispormestari Wutthisak Rermkitkarnin johdolla valmisteluista keskusteltiin jo tänään, 14. marraskuuta, Pattayan kaupungintalolla saumattoman tapahtuman varmistamiseksi. Walk and Eat Naklua -festivaali tarjoaa paikallisille asukkaille alustan jakaa ja myydä ainutlaatuisia, paikallisesti tuotettuja tuotteita korostaen sukupolvelta toiselle siirtyneitä kulttuuriperinteitä. Tapahtuma-alueen tie suljetaan tilapäisesti, jotta asukkaat voivat osallistua tori- ja kulttuuriesityksiin. Tapahtuma-alue sijaitsee lähellä vanhaa kalakauppaa ja Lan Pho Public Parkia Nakluassa.

Lisää jännitystä tapahtumassa on suosittujen nuorten artistien, kuten Nescafe Sri Nakhonin, Bai Khao Thai Baan The Seriesin ja Your Moodin, konsertteja, jotka luovat juhlallisen ilmapiirin hyvästelemään vanhaa vuotta ja toivottamaan uuden tervetulleeksi. Tämän vuoden julkaisu lupaa olla huikea juhla, joka on osoitus kaupungin sitoutumisesta paikallisten perinteiden ja yhteisöllisyyden tukemiseen.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.