Miehen väitetään varastavan Pattaya-ravintolan työntekijän puhelimen ja jättäneen laskun maksamatta

Pattaya -

Miehen epäillään varastaneen 12,000 XNUMX bahtin arvoisen matkapuhelimen Beach Spot Bar and Restaurantin työntekijältä Jomtien Beachin alueella Chonburin maakunnassa ja pakenneen.

Tämän tarinan videoversio on nähtävissä täällä YouTubessamme.

Tapaus sattui 10. marraskuuta noin kello 8. Epäilty, jota kuvaillaan mieheksi, joka pukeutui valkoiseen paitaan, jossa oli ruskea smokki ja mustat housut, tallentui ravintolan CCTV-kameraan, kun hän astui sisään, tilasi olutta, kalapihviä ja kanansiipiä. Juotuaan yhden pullon olutta hän tilasi toisen ja mainitsi, että ystävä liittyisi häneen. Myöhemmin hän pyysi ylimääräistä pihvitilausta.

Kun henkilökunta valmisti ruokaa keittiössä, epäilty katosi. Aluksi ravintolan työntekijä 42-vuotias Wilairat Khamklang paljasti The Pattaya Newsille, että hän luuli miehen saaneen mennä vessassa, mutta hetken kuluttua kävi ilmi, että hän oli lähtenyt. Tarkastaessaan tiskiä Wilairat järkyttyi huomatessaan, että hänen vartioimatta jättämänsä Samsung Galaxy A53 -matkapuhelimensa puuttui kassasta.

Henkilökunta tiedusteli lähialueen asukkailta ja sai tietää, että epäilty oli paennut moottoripyörällä. Rouva Wilairat ilmoitti tapauksesta Pattayan poliisille ja kertoi, että hän oli epävarma epäillyn kansalaisuudesta, koska hän puhui hieman thain ja englannin kielen sekoitusta.

Onneton työntekijä sanoi, että hänen puhelimensa arvo oli noin 12,000 XNUMX bahtia, eikä mies myöskään maksanut tilaamastaan ​​ruoasta. Samaan aikaan Pattayan poliisi tutkii parhaillaan tapausta ja tarkistaa CCTV-materiaalia yrittääkseen tunnistaa ja ottaa kiinni epäillyn.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.