Pattaya Gears Up isännöi IPSC Shotgun World Shoot 2023:n

KUVA: International Practical Shooting Confederation (IPSC)

Pattaya -

Pattaya pyrkii vahvistamaan asemaansa urheilukaupungina ja urheilumatkailun keskuksena, ja se on valmis ottamaan vastaan ​​International Practical Shooting Confederationin (IPSC) Shotgun World Shoot 2023:n.

Kaupunki valmistautuu arvokkaaseen tapahtumaan, joka järjestetään 24. marraskuuta - 10. joulukuuta, ja avajaisseremonia on tarkoitus järjestää 3. joulukuuta.

Valmisteluista keskusteltiin ja vahvistettiin kokouksessa, jota johti Surat Thepchaitot, Pattayan matkailu- ja urheilutoimiston johtaja, Pattayan kaupungintalossa maanantaina 13. marraskuuta.

Pattaya isännöi yhteistyössä Thaimaan National Shooting Sports Associationin kanssa IPSC Shotgun World Shoot 2023 -tapahtumaa Thaimaan alueellisessa koulutuskeskuksessa, joka sijaitsee Banglamungin alueella Chonburin maakunnassa. Tapahtumapaikka lupaa tarjota huippuluokan tilat ja asettaa turvallisuuden etusijalle 800 urheilijalle, jotka tulevat 50 maasta.

Avajaistilaisuus on tarkoitus pitää 3. joulukuuta North Pattaya Beachin alueella, Dusit Thani -hotellin vieressä. Tapahtuman tavoitteena on paitsi esitellä käytännön haulikkoammunnan kilpailuhenkeä, myös edistää ampuma-aseisiin liittyvää taidetta, johon osallistuu arviolta 1,000 XNUMX henkilöä.

Pattayan huolellinen valmistelu korostaa sitoutumista saumattoman ja turvallisen kokemuksen varmistamiseen osallistujille ja katsojille. Turvallisuuteen ja mukavuuteen keskittyvä kaupunki on valmis paitsi vahvistamaan paikallista talouttaan ja matkailualaansa, myös parantamaan maailmanlaajuista mainettaan urheilukaupunkina ja urheilumatkailun tärkeimpänä kohteena.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.