Pattaya Beachilla puhkesi myöhäisillan riita, kaksi ihmistä loukkaantui kilpailevien ryhmien välisessä yhteenotossa

Pattaya -

2. marraskuuta 30 kello 11 Pattaya Cityn poliisit saivat riitailmoituksen Pattaya Beachillä, Bang Lamungissa, Chonburissa.

Tarinan videoversio on nähtävissä YouTubessamme täällä.

Pattayan poliisit lähetettiin tapahtumapaikalle, ja he löysivät vain ryhmän uhreja, jotka loukkaantuivat kahdella pienellä vammalla.

Uhrien anonyymi ystävä kertoi poliiseille, että hänen noin 10 hengen ryhmänsä hengaili Pattayan rannalla, mutta toinen nuorisoryhmä, jolla oli aiemmin konflikti uhrien kanssa, kohtasi sattumalta toisensa. Hetken kuluttua kilpaileva ryhmä palasi takaisin ja aloitti tappelun hänen ystävänsä kanssa, kertoi uhrin puoli.

Aluksi Pattayan poliisit kutsuivat pelastusryhmän antamaan ensiapua ja saattoivat uhrit sairaalaan lisätutkimuksia varten. Poliisi lupasi suorittaa lisätutkinnan syytetyn saattamiseksi oikeudenkäyntiin.

Tämä tapaus sattui pian sen jälkeen, kun Pattayan turistipoliisi suoritti kenttätarkastuksen Walking Streetillä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.