Anutin Charnvirakul saa kansanterveyden kunniatohtorin arvon Praboromarajchanok Institutesta

Kansallinen-

Sisäministeriön tiedottaja Traisulee Traisanakul ilmoitti 10. marraskuuta 2023 julkisesti, että Praboromarajchanok-instituutti myönsi kansanterveyden kunniatohtorin 2023 tutkinnon varapääministeri Anutin Charnvirakulille.

Praboromarajchanok Institute on Thaimaan kansanterveysministeriön alainen julkinen korkeakoulu, joka tuottaa kansanterveysalan työvoimaa.

Anutin ilmaisi kiitollisuutensa kunniakkaasta palkinnosta hänen elämänsä suurimpana saavutuksena. Hän korosti myös rooliaan lääketieteen ja kansanterveystyön tukemisessa ja arvostamisessa parhaansa mukaan Thaimaan kansalaisten toimeentulon huomioon ottaen.

Traisulee totesi julkisesti, että kansanterveyden kunniatohtorin arvo oli ylistää Anutinia hyvänä esimerkkinä yhteiskunnalle, joka tukee jatkuvasti lääketieteellistä ja kansanterveystyötä, jolla on merkittävä vaikutus kansakuntaan ja yhteiskuntaan.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.