Thaimaa valmis viisumivapaaseen käytäntöön intialaisille ja taiwanilaisille turisteille

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Thaimaa toivottaa Intiasta ja Taiwanista tulevat turistit tervetulleeksi avosylin hiljattain käyttöön otetun kuuden kuukauden viisumivapauspolitiikkansa mukaisesti. Tästä lähtien ensi vuoden toukokuun 10. päivään intialaiset ja taiwanilaiset matkustajat voivat oleskella maassa enintään 30 päivää. Tällä toimenpiteellä pyritään vauhdittamaan matkailua ja talouskasvua.

Hallituksen tiedottaja Chai Watcharong sanoi, että viisumivapauspolitiikka on suunniteltu helpottamaan intialaisten ja taiwanilaisten matkailijoiden matkustamista ja samaan aikaan heidän matkailusesonkiensa kanssa. Sen tavoitteena on myös vahvistaa matkailualaa ja edistää Thaimaan taloutta tilikaudella 2023-2024.

Lisäksi liikenneministeriö on perustanut Single Command Centerin koordinoimaan ponnisteluja kaikkien turistien palveluiden tarjoamiseen osallistuvien virastojen välillä lentoasemakokemuksen jokaisessa vaiheessa. Keskus pyrkii varmistamaan tehokkaat, nopeat ja turvalliset palvelut CCTV-materiaalin avulla palvelun toimitusten seurantaan ja parantamiseen. Asianomaisten virastojen tehtävänä on tehdä yhteistyötä helpottaakseen matkailijoiden mukavuutta molemmista kohteista viisumivapauspolitiikan aikana.

Liikenneministeriö on aluksi ohjeistanut asianomaisia ​​virastoja varautumaan molempien maiden matkustajien saapumiseen varautumalla heidän matkustustarpeisiinsa eri lentoasemilla. Lisäksi on varauduttu heidän matkustamiseensa Bangkokin sisällä, maakuntien väliseen matkustamiseen junalla ja linja-autolla sekä matkustamiseen maakuntien sisällä, mukaan lukien vesimatkailun turvallisuusvalmistelut.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.