Pattaya Transwomenin väitetysti taskuvarastaman japanilaisen turistin menetti yli 60,000 XNUMX bahtia

Pattaya -

Japanilainen mies, joka tutki Pattayan yökohtausta ystävänsä kanssa, kertoi, että kaksi transsukupuolista epäiltyä varastivat häneltä yli 60,000 9 bahtia käteistä torstaina XNUMX. marraskuuta myöhään.

Katso videoraportti tästä tarinasta täällä YouTubessamme.

Toshiaki Shinohe, uhri, teki valituksen Polille. Kapteeni Natchaphon Saengsi, Pattayan poliisiaseman apulaistutkintatarkastaja, ilmoitti, että hänet varastettiin ajaessaan Songthaew'lla noin kello 11 Soi Buakhaossa, Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa.

Toshiaki kertoi poliisille, että hän on insinööri Japanista ja oli matkustanut Pattayalle lomalle. Ennen kuin tapaus tapahtui, hän ja hänen ystävänsä ottivat Songthaew-ajoneuvoon, joka on Thaimaan kuljetusväline kahdella istuinrivillä takana, ja istuivat vastakkain.

Matkan varrella herra Toshiaki kertoi, että kaksi transsukupuolista naista liittyi heihin ja istui hänen viereensä. Sitten he aloittivat keskustelun herättääkseen hänen kiinnostuksensa.

Kun kaksi transsukupuolista naista poistuivat ajoneuvosta, herra Toshiaki huomasi, että hänen lompakkonsa, joka sisälsi 40,000 23,000 thaimaalaista bahtia ja noin 100,000 XNUMX bahtia arvosta ulkomaan valuuttaa (XNUMX XNUMX jeniä), sekä hänen henkilökorttinsa ja pankkiautomaattikorttinsa olivat kadonneet. Japanilainen turisti epäili, että kaksi transnaista olisi saattanut kurkottaa hänen taskuunsa ja varastanut hänen lompakon puhuessaan hänen kanssaan. Hän kommentoi edelleen olevansa surullinen tapauksesta ja tuli viipymättä ilmoittamaan valituksesta Pattayan poliisille.

Pol. Kapteeni Natchaphon kertoi, että poliisi tutki CCTV-materiaalia tunnistaakseen syylliset.

Toukokuussa 2023 kaksi Intialaiset turistit ilmoitti erikseen ryöstötapauksista Pattayan poliisille samana yönä. Yksi heistä kertoi menettäneensä yli 66,000 XNUMX bahtia arvoisen kultakaulakorun, kun transsukupuolinen henkilö lähestyi häntä ja nappasi sen hänen kaulastaan.

Näillä tapauksilla on ollut kielteinen vaikutus matkailuun, kuten Pattayan poliisi totesi. Viimeaikaisesta huolimatta ankaraa transsukupuolisten rikollisten osalta turisteja vastaan ​​tehdään satunnaisia ​​varkauksia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.