Pattayan poliisi suorittaa manauksen auttamaan väitetysti pidätettyä miestä

Pattaya -

Varhain tänä aamuna Pattayan poliisi käytti odottamatonta taktiikkaa auttaakseen rauhoittamaan thaimaalaista miestä, jonka sanottiin olevan riivattu – he suorittivat manauksen.

Video tästä manauksesta on katsottavissa täällä YouTube-kanavallamme.

9. marraskuuta Pattayan Thappraya Roadin paikalliset asukkaat olivat järkyttyneenä, kun he eivät onnistuneet rauhoittamaan tuntematonta, iältään 40-45-vuotiasta miestä, joka häiritsi yön neljän rauhaa verta hyydyttävällä huutollaan.

Keltaiseen paitaan, lyhyisiin housuihin ja paljain jaloin pukeutuneen thaimaalaisen miehen kerrottiin menettäneen yhtäkkiä malttinsa ja alkaneen osoittaa outoja liikkeitä. Grand Condominiumin naapuruston asukkaat huomauttivat, että hänen tuskalliset purkauksensa muistuttivat merkkiä henkisestä omaisuudesta. He eivät olleet varmoja siitä, kuinka toimia tilanteessa, joten he päättivät lopulta soittaa Pattayan poliisille.

Paikalle saavuttuaan Pattayan poliisiaseman päivystävä polluutnantti Yutthakorn Matchima ryhtyi nopeasti toimiin. Hän käytti puhdasta pyhää vettä suorittaakseen "manauksen", lausuen loitsuja ja käskeen ahdistunutta miestä nostamaan kätensä. Sitten hän suihkutti vettä ympärilleen ja sanoi, että ongelma oli ratkaistu, eikä enää ollut mitään hätää. Todistajien mukaan miehen olosuhteet paranivat välittömästi ihmeellisesti, aivan kuin hän olisi saanut voimakkaan siunauksen. On epäselvää, kuinka polluutnantti Yutthakornilla oli kokemusta manaamisesta.

Polluutnantti Yutthakorn tarjoutui sitten ystävällisesti tarjoamaan miehelle kuljetuksen hänen läheiseen asuntoonsa. Miehen asunnon vartija, 42-vuotias Uthanwan Thanwan, ilmoitti myöhemmin The Pattaya Newsille, että hän näki miehen syöksyvän alas 14. kerroksesta ahdistuneena. Tiedustelussa mies mainitsi pelästyneensä "aavemaisesta naisesta".

Raporttien mukaan Pattayan poliisi aikoo lähettää myöhemmin asiantuntijoita arvioimaan miehen mielentilaa ja selvittämään hänen purkauksensa tieteellisen syyn.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.