Nuori venäläinen turisti hyökkäsi ja ryöstettiin puhelin Pattayassa

Pattaya -

23-vuotias venäläinen nainen kertoi, että kaksi thaimaalaista miestä hyökkäsi hänen kimppuunsa ja ryösti hänen puhelimensa Pattayalla tämän päivän 9.

Katso tämän tarinan videoversio napauttamalla tai napsauttamalla tätä siirtyäksesi YouTubeen.

Turisti, jonka Pattayan poliisi tunnisti 23-vuotiaaksi neiti Aleksandra Rychkovaksi, löydettiin shokissa sen jälkeen, kun hän sanoi, että hänet oli ryöstetty ollessaan matkalla asuntoon lähikaupasta.

Tapaus sattui tänään kello 2 yöllä lähellä Jomtien Second Roadia, Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Neiti Aleksandra oli kärsinyt turvonneista mustelmista vasemmassa kyljessään. Wanchai Chaisornin, 28-vuotiaan asunnon vartijan, joka tuli hänelle ensimmäisenä avuksi, mukaan Aleksandra ilmoitti hänelle Google Kääntäjän avulla, että kaksi miespuolista ryöstäjää oli hyökännyt hänen kimppuunsa.

Pattayan turistipoliisi sai hälytyksen ja saapui välittömästi tapahtumapaikalle haastattelemaan turistia. Hän kertoi heille, että kaksi hyökkääjää olivat thaimaalaisia, ja he lähestyivät häntä aluksi moottoripyörällä. Ajoneuvon poistuttuaan yksi heistä löi häntä nyrkillä päähän. Tämä tietty epäilty otti sitten väkisin hänen 2,500 1 bahtin Realme CXNUMX -puhelimensa ja pakeni nopeasti paikalta rikoskumppaninsa kanssa.

Aleksandra vietiin läheiseen paikalliseen sairaalaan. Turistipoliisi tutki tapahtumapaikkaa ja CCTV-materiaalia löytääkseen syylliset.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.