Pattayan hengenpelastajat pitävät merenkulun hätäharjoituksen rakentaakseen julkista luottamusta

Pattaya -

Pattayan pelastustyöntekijät ja hengenpelastajat pitivät keskiviikkona pelastusharjoituksen, jossa simuloitiin hukkumistapauksia Jomtien Beachillä.

Marraskuun 8. päivän harjoitusta tarkkailivat Pattayan virkamiehet, joita johtivat apulaispormestari Kritsana Boonsawat ja Pattayan kaupungin meriturvallisuuden valvontakeskuksen johtaja Charoen Thiammuang.

Harjoitukseen sisältyi Pattayan lahdella hukkuvien uimarien simulointi, arvio siitä, kuinka nopeasti hengenpelastajat pystyivät pelastamaan uhrit vedestä turvaan, ja harjoittelu elvytyssuorituskykyä varten.

Kritsanan mukaan koulutustulokset olivat tyydyttäviä, kun hengenpelastajat ja pelastustyöntekijät tekivät tehokasta yhteistyötä keskenään. Hän lisäsi, että koulutus järjestetään yleensä kuukausittain, mutta tämän päivän harjoitus oli merkittävä, ja sen tarkoituksena oli herättää luottamusta matkailijoiden keskuudessa.

Tämän vuoden lokakuussa a Hengenpelastajat pelastivat 7-vuotiaan tytön Jomtien Beachillä lähes hukkumisen jälkeen. Hän oli uimassa veljensä kanssa, kun hänen paitansa vedettiin vahingossa ja hän joutui veden alle. Onneksi hengenpelastajat pelastivat hänet nopeasti ja antoivat elvytystoimenpiteet ennen kuin ryntäsivät hänet Bangkokin Pattayan sairaalaan. Tyttö oli terve ja terve.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.