Banglamungin moottoripyörävaras teeskentelee olevansa henkisesti sairas, kun hänet pidätetään varastetun ajoneuvon kanssa

Banglamung -

Moottoripyörävarkaaksi epäilty thaimaalainen mies teeskenteli olevansa mielisairas, kun Banglamungin poliisi pidätti hänet varastetun ajoneuvon kanssa.

Tarinan videoversio löytyy täältä.

28-vuotiaan Sittichai Chansan pidätys tapahtui 6. marraskuuta vastauksena valitukseen, jonka tuntematon uhri teki Banglamungin poliisille 2. marraskuuta. Uhri ilmoitti poliisille, että heidän punainen/valkoinen Honda Wave 125i -moottoripyöränsä varastettiin B-kylästä Thung Kradin alueella Banglamungin osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa.

Banglamungin poliisin mukaan he alkoivat etsiä Sittichaita CCTV-materiaalin avulla ja havaitsivat myöhemmin, että hän oli tehnyt toisen rikoksen kahdella huoltoasemalla Sri Rachassa, missä hän äkillisesti pakeni moottoripyörällä maksamatta täyttäessään kolme 30 litran säiliötä. kaasulla 2,678.90 XNUMX bahtia. Epäillyn todettiin myös käyttäneen uhrin varastettua moottoripyörää näihin tekoihin.

Marraskuun 6. päivänä Sittichain pidätys tapahtui, kun Banglamungin poliisi onnistui lopulta jäljittämään hänet pieneen puiseen turvakotiin Sri Rachan Thung Sukhlan osa-alueella. Hänet löydettiin kyseisestä puna-valkoisesta Honda Wave 125i -moottoripyörästä. Huolimatta todisteista, Sittichai pysyi kuitenkin hiljaa. Poliisin mukaan hän myös esitti olevansa henkisesti epävakaa, puhui käsittämättömästi ja vältti johdonmukaista keskustelua yrittääkseen välttää pidätyksen.

Siitä huolimatta Banglamungin poliisi ilmoitti, että heillä oli vankkaa näyttöä häntä vastaan ​​ja että he toimisivat lain mukaisesti. Lehdistön ajan epäilty on edelleen poliisin säilöön, ja poliisit ovat sittemmin havainneet, ettei hänellä ole mielisairautta.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.